Måndag

Ursäkta den dåliga uppdateringen men ligger nerbäddad i sängen och är sjuk, feber hela kvällen igår och natten men bätte nu. Ska försöka ta mig upp för att åka och storhandla med elin och micke annars blir det bara sängen idag för att kunna gå till skolan imorn. slutar ju på torsdag :(

skriver ett inlägg längre ikväll om jag orkar annars kommer det nog ett imorn med bilder och uppdatering.


Grattis morfar!

Grattis Morfar på din 65årsdag!

Idag blir det att åka till Norrköping och fira morfar men även att det är morsdag :)
Jag och eliott är genomförkylda men detta får gå ändå.

Blir ett längre inlägg ikväll men förhoppningsvis bilder.



Fredag

Då var det fredag och snart helg igen :)
Gårdagen spenderades på stan med elin, elvira, eliott och jonathan :)
Ble lite nya kläder till eliott och engla och även till mig från gina tricot :) De fick bli ett linne och en skjorta, som på bilden i förra inlägget.
Efter vi varit på stan blev det att åka hem och börja med maten, skulle äta taco alla tillsammans.
Myspys :)
Så var bara här hemma och umgicks igår och tog de lugnt.

Idag var den ledig dag från praktiken.
Gick upp och duscha och fixade mig med eliott imorse, sovit dåligt inatt igen :(
Kan knappt vända mig i sängen för de värker så i magen och bäckenet.
Efter den del stress på morronen så kom vi iväg till dagis och jonathan följde med för jag skulle till körskolan efter dagis och han till jobbet.
Hade min första körlektion idag! Gick jätte bra fick beröm och körde bland andra bilar, va inte nervös och tog det bara lugnt.
Efter körskolan åkte jag hem en stund för att sedan ta en promenad ner till stan med elin och elvira.
Tog en fika på gyllen uteservering och köpte tårta som jag ska bjuda på imorn på praktiken eftersom det är min sista dag. Blev även att köpa morsdag present till min älskade mamma också :)
Sedan blev de att åka hem medans jonathan hämtade eliott på dagis med micke, fick bli en tur till ica med elin efter de hade kommit tillbaka.

Precis ätit mat så nu blir det bara att mysa här hemma med familjen, har långpass imorn 7-13.30,16.30-20 inte säkert än att jag ska gå sista turen men vi får se vad min handledare säger imorn :)
Vid halv 2 imorn blir det iallafall att träffa johanna för en fika!

<3


Eliotts nya frisyr


Eliotts nya frisyr, lite svårt och se men nu är det mer en frisyr förut var det ju hår överallt och olika längder :P


I nacken på honom :) Blev jätte fint men i fortsättningen ska jag nog försöka och klippa honom själv :)


Fredag

Här kommer det en del bilder så kommer de fler ikväll, datorn och jag är inte direkt bästa vänner just nu..


Sötnosen Cazzandra ca 8 veckor :)



Eliott när vi skulle till dagis i onsdags :)


Min nya frisyr+färg :)


Dagens outfit :)

Jeansleggings med hål från Vila
Linne från Gina Tricot
Skjorta från Gina tricot (köpte den igår).


Torsdag.

Blev att vara hemma idag från praktiken då eliott hade somnat tidigt igårkväll så vaknade inatt och tkt att det var dags att gå upp men de tkt inte jag som ännu inte hade somnat bra.
Haft kramper i vaderna hela natten och det har varit fullfart inne i magen så inte mycket sömn där..
Vaknade när klockan ringde med spränghuvudvärk så gick upp och ringde min handledare och hon tkt att jag skulle stanna hemma så kommer jag och gör mitt sista pass på lördag.

Så när eliott vakna gick jag upp även fast jag kände mig sisodär och fixade oss för att åka till dagis.
Blev att gå in på netto innan jag åkte hem för att köpa tvättmedel så jag kunde tvätta lite när jag kom hem.
Så nu håller jag på att tvätta, har även dammat, plockat iordning på eliotts leksaker och dammsugit. Så ska snart ner till tvättstugan igen sen är det bara att börja fixa sig för att åka och hämta eliott igen och sedan ner till stan med elin och elvira, ska även möta upp jonathan.
Blir nog en bosses för att fira att jag fick veta idag att på min intervju med min handledare så fick jag ju MVG :)
Ska även kolla lite på cubus, HM och Gina tricot.
Blev ju stan igår med mamma innan jobbet så köpte lite smått till Engla och hittade även en filt att ha i vagnen som man även kan använda som snuttefilt men kunde inte bestämma mig för vilken som var finast så tänkte ha med mig elin som smakråd :)

Ne nu blir de tvättstugan igen och sedan fixa mig men vi hörs.
Ska ta kort på allt inhandlat så kommer det upp till kvällen med en del andra bilder :)


Skoluppgift.

Hej Rebecca!
En väldigt bra genomförd intervju med intressanta svar och reflektion samt analys av hur det är att jobba med personer som har demens. MVG på uppgiften.
Vi ses nästa vecka!
Med vänlig hälsning
Maria Lindbom
Birgittavux


Onsdag.

Blev en tidig morgon idag, eliott vaknade vid 7 tiden och då var det bara dags att kliva upp, klädde på oss och gjorde oss iordning flr dagis och fixade även en god frukost :) Blev även en del barntv tittande för eliott medans jag klädde på mig och gjorde mig iordning men vid kl 20 i 9 så gick bussen till dagis.
Gick jätte bra att lämna honom idag, de var ute och lekte alla tillsammans och när han fick syn på viris så var det fram till henne och börja leka och sa hej då till mig så det kändes verkligen skönt :)

Efter dagis blev det att åka hem och möta upp elin för en promenad till ica och handla lite för att sedan gå hem och plugga plugga plugga! Gjorde klart en uppgift och sedan åkte jag ner till stan och mötte upp mamma som var nyklippt för dagen, jätte snygg blev hon och även hon klippte sig på the look så där blir man verkligen nöjd.
Gick och kollade lite blev lite bebiskläder till engla och en jätte söt liten kello kitty docka/gosedjur som man kan ha i vagnen och i sängen, kanske något som hon kommer att bära med sig under sin uppväxt :)
Blev även en snabbfika innan det var dags för mig att åka till praktiken.
Haft en jätte bra dag på praktiken.
Kom hem strax innan halv 10 och har suttit nu och gjort klart min sista uppgift och mejlat in den, känns skönt.
Så nu är det dags för sängen igen för imorn börjar jag 7-12.

Blev ingen fika me alexandra idag så vi får göra ett nytt försök imorn direkt efter praktiken :)
Annars imorn blir det att umgås med elvira och elin, ska äta taco tillsammans :)

Godnatt och sov gott nu alla! :)

Bilder kommer imorn då datorn inte vill som jag :(


Tisdag

Praktik mellan 7-11.45 och det gick jätte bra, fått vara med om både det ena och det andra idag :)
Hade även samtal med min handledare och sedan en lärare från skolan och allt gick jätte bra så hoppas nu på bra betyg i vård och omsorg men även på praktiken :)
Efter praktiken blev det att ta en promenad till stan i solen och möta upp Sarah för att gå och äta sallad på café mokka och sedan kom även Michaela och hennes underbara söta dotter cazzandra för att ta en fika :)
Så himla söt unge, blev helt kär och jag fick även hålla henne! Längtar till engla kommer ut!
Mötte sedan upp jonathan och eliott för att gå till frisören :)
Eliott vägrade sitta själv i stolen så han fick sitta i mitt knä så vi fick skjuta upp in tid till lite senare fast idag. Men både eliott och jonathan blev jätte fina i håret, nu fick jonathan den frisyren han ville ha, inte många som tycks förstå hur han vill ha det.
Så efter en stund blev det min tur, visste verkligen inte vad jag ville göra så trött på mitt hår så klippte en frisyr lite som Viktoria Beckham hade förut lite kortare page i nacken och sedan lite längre fram på sidorna men de blev jätte snyggt :) Men har precis tonat håret i en och samma färg för frisören och jag kom överens om att det blir snyggare med en och samma färg i håret med denna frisyr. Och så rekomenderade hon att man ska tona håret och inte färga det! För färg sliter mer på håret än toning, det är bra att färga om man har gråa hår man vill täcka men annars är de bättre med toning så innan vi gick till M`c donalds för att äta stanna vi på hm skulle köpa lite smink och sedan toning så precis sköljt ur det får vi se hur de blev, hoppas på bra resultat :)

Blir en lugn kväll nu hemma ska plugga lite har ju två uppgifter tills imorn som ska skickas in.
Annars blir det praktik imorn 16-21 och innan det ska jag plugga!
Så imorn får eliott gå på dagis även fast jag är hemma hela dagen men måste plugga och ev blir det en fika med Alexandra på stan innan praktiken :)

Ne nu ska jag kolla till jonathan och eliott som badar tillsammans :)

Slänger in lite bilder imorn på våra nya frisyrer och på söta cazzandra :)

<3


Måndag.

Måndag igen och praktiken är igång igen, 13-21 idag hade kurs i förflyttningsteknik mellan 13-15 och sedan var det bara dags att jobba :)

Först på morronen kom mamma hit för att ta eliott mellan 12.30-14.00 eftersom jonathan slutade vid 2 så vi gjorde pannkakor här hemma till lunch o bara myste sedan när jag skulle till bussen så gick mamma och eliott en promenad till stan och eliott somnade direkt och sov till han träffa pappa :)

Va skönt att vara tillbaka på praktiken idag, kände att jag hade saknat dem och nu är det ju sista veckan så nu ger vi gärnet :)

Imorn blir det 7-11.45 sedan in till stan och ta en fika med sarah, michaela och hennes lilla dotter cazzandra ska bli mysigt att träffa en liten bebis :)
Sen är det bara att hämta eliott på dagis och sedan in till stan igen, hela familjen ska klippa sej på the look imorn 16.30 så första gången för eliott :) får se va de blir för snygg frisyr till eliott..
Blir nog även att äta mat imorn på stan efter eller innan frissan :P

Resten av veckan blir de praktik o på fredag händer det en rolig sak för mig vid kl 10 som jonathan överraskade mig med när jag kom hem :)



Usch jag orkar inte vara gravid längre, jag vill inte :(
Jag mår skit, vill inte klaga men de gör jag verkligen.
Min foglossning blir bara värre och värre.
Kan kanppt röra mig i sängen längre, vaknar av smärta så fort jag ska ändra liggställning, känns som mitt bäckenben går av.. kommer knappt ur sängen heller.. Jag orkar inte längre! :(


Bilder från gamla linköping!

Här kommer det bilder från Gamla linköping och även två på magen :)

Morfar, Eliott och Lillian :)


Eliott skulle köra oss hem sen.


Eliott på pizzeria ekkällan.







Magen från min synvinkel.


Vecka 26 men går in i vecka 27 idag :)
Nästa söndag är det redan 7:e månaden.


Idag är en sådan dag..

Idag är en sådan dag som jag vill spela hög musik, dansa, dricka vin, sitta på en uteservering, dansa ännu mera helt enkelt ha en trevlig kväll med min flickor! Bara njuta!




Slapparsöndag.

Hade en jätte mysig dag igår :)
Bilder kommer senare då jonathan håller på med datorn så har inte lagt in bilderna än för de kan försvinna lika fort :P

Morfar och Lillian hämtade oss vid 1 tiden åkte ut till gamla linköping då och gick bort till valla för att kolla på hästarna, getterna, kaninerna och hönsen. Eliott tkt mest om hästarna och tkt de var kul att få klappa dem :)
Efter ett tag i valla så gick vi tillbaka till gamla linköping för vi hade bestämt oss för en fika men när vi väl kommer fram börjar vi diskutera en lunch kanske? Klockan var ju ändå efter 3 och alla var nog lite små hungriga (förutom jag som var JÄTTE hungrig:P ). Så gick in till chokladboden och köpte lite godis till eliott och jonathan och sedan begav vi oss mot bilen. Hade bestämt oss för en pizza på ekkällan, godaste pizzan!
Enda pizzan som jag kan äta upp hela utan problem annars brukar jag inte orka mera efter halva men från ekkällan så går det alltid :)
Blev att åka hem efter maten och lillian och morfar åkte hem till Norrköping igen, så vi gick till ica och gick förbi jonathans mamma på vägen hem.
Klockan sprang iväg men vid 8 tiden gick jag upp till elin, satt och snacka skit, kolla sommarkrysset och åt popcorn och vid 10 tiden fick man glass från m´c donalds :) Det var riktigt gott!
Sedan var det bara att gå hem och lägga sig och kolla lite på film sen somnade jag skönt.

Idag blir det bara att vara hemma och ta de lugnt med familjen, skulle försöka skriva lite arbete som ska vara inlämnat till onsdag men jonathan håller på med datorn så nu går dte inte att skriva mitt arbete så får vänta tills han har fixat det. Blir även att vila upp sig inflr veckan som kommer, börjar 13 imorn och slutar 21 sen tisdag blir det 7-11.45 och vid 16.30 så ska hela familjen klippa sig på The Look :)
Får se om även jag hittar på något med mitt hår men vet inte vad jag vill göra..
Ena stunden vill jag bara ha det brunt utan slingor och andra stunden vill jag lägga i lite mer slingor.. Hmm det är svårt det där..

Sedan har jag praktik onsdag, torsdag, fredag och delat pass på lördag som då blir min sista dag.

Ska se om eliott vill vila lite lunch nu så vi hörs senare.
Ska även få in bilderna under dagen.


Gamla linköping/valla.

Underbara lördag med sol :)
Idag kommer morfar och Lillian över så blir det att åka ut till Gamla linköping/valla istället för imorgon.
Vi ska åka om en timma ungefär så fixar oss och fixar här hemma, har hunnit med att diska och dammsuga och damma av. Även hämtat upp en del av mina sommarkläder som jag kan ha i sommar men de va inte mycket :P

Nu ska jag klä på eliott och fixa mig men skriver ikväll igen och har kanske lite bilder då att lägga upp :)



Lekdag ute.

Det blev en promenad ner till stan idag igen med elin, elvira och eliott :)
Bestämde oss för att ta en fika på gyllens uteservering och bara umgås så de fick de bli :)
Satt ca 2 timmar sen var det dags att åka hem igen, handla lite på ica och sedan fixa med mat här hemma, jag rev även ut hela min garderob så ska fixa mer med det imorn :) Sorterar sommar och vinter kläder, en del ska kastas, en del ska ner i källaren och en del ska tas upp från källaren så blir dett fixa med sådant imorn.

Efter maten gick vi ut och lekte med elin, elvira och micke.
Tagit en massa kort idag som jag ska lägga upp :)
Har även varit en stund hemma hos eliotts farmor.

Imorn blir det att fixa här hemma, tvätta och sedan fixa med alla kläder så har man det gjort, ska även fixa med eliotts kläder, han växer så himla fort.
Har hittat två par shorts jag ska köpa nästa vecka och sedan 2-pack linnen och 2-pack t-shirts till honom, ska även hitta ett par sandaler åt honom.

På söndag kommer morfar och Lillian över så då ska vi åka till Gamla linköping/valla, ska titta på djuren, fika, gå runt och titta och sedan blir det väl att titta in i chokladboden :) får se om man får med sig något hem.

På måndag kör jag igång med praktiken igen och då kör jag ända fram till lördag som förhoppningsvis blir min sista praktik dag, ska prata med min handledare på måndag hur vi ska göra då jag har varit hemma med eliott hela denna vecka. Även fast han mådde bättre ganska så fort så ville jag inte släppa iväg honom på dagis och han äter fortfarande medicin så skönare för honom att få vara hemma och vila upp sig. Men nu är det bara två veckor kvar för honom sedan blir det sommarlov :)

Här kommer bilder från denna dag!


Eliott var så söt imorse när vi åt frukost för han skulle ha två olika yoghurt och sedan ta varannan tugga från dessa två olika.


Micke, elvira och eliott :)


Älskade du <3


Eliott tycker om att leka med sina traktorer ute i sandlådan :)



Elin och Micke :)



Mamma och son :)


Så söta så :) <3



Söta elvira :) <3

Nu ska jag sova!
God natt och sov gott.


Vad?

Vad bjuder denna dag på då? :)



Underbar dag

Blev som sagt en promenad till stan vid 1 tiden med elin, elivra och eliott i detta underbara väder.
Direkt när vi kom till stan blev det att gå till bosses och köpa varsinn mjukglass, bäst att passa på när barnen sover så sött :P
Efter glassen kollade vi runt lite på skor till barnen och de fick varsitt par och även eliott fick en tuff keps och elvira en tuff rosa solhatt :) Börjar ju bli för varmt för mössa :P

Bestämde oss för att grilla hamburgare på gården när vi kom hem med karlarna, riktigt gott och riktigt mysigt!
Vi satt ute och bara satt medans barnen sprang runt och lekte till klockan va vid 8, hur skönt som helst man ville ju inte gå in. Så lekte i sandlådan och både eliott och elvira var fulla med sand och även smakade sand.
Så när vi kom in fick de bli en dusch för eliott så när kläderna hade åkt av var det sand i hela badrummet och badkaret. haha. Eftersom det har varit så varmt idag så var jag väldigt svettig så ställde mig i duschen med eliott och myste ett tag med ett litet bad :)

Nu ligger pappa jonathan och sover och eliott är snart på väg efter att ha ätit sin välling.

Älskar detta underbara väder det får än att må så bra och vara så glad!
Man får kraft till att orka så mycket mer och alla känslor är så underbara!


Dagens outfit :


Skjorta 199kr Gina tricot
svart linne 99kr gina tricot
blåa leggings 199kr gina tricot
brun-beige väska 99kr HM



Mammas fina älskling! <3


Underbara sol!

Hade en jätte mysig gårddagskväll ute hos mamma med fika och släkten :)
Jätte trevligt så nu är man bjuden på lite andra kalas till andra i släkten som fyller nu i juni så först blir det morfar söndag den 30 maj på morsdag och sedan blir de kalas hemma hos malin i mjölby den 1 juni :)

Just nu sitter elin här hemma, vi dricker kaffe och jag har hjälpt henne söka jobb för denna månaden.
Så hon ska snart åka till dagis och hämta elvira medans jag och eliott ska göra oss iordning för sedan ska vi ner till stan och kolla på skor till barnen, de behöver nya skor att kunna smutsa ner och sitta i sandlådan med :P

Annars får vi se vad denna dag bjuder på, beror ju lite på vädret o så :P

Men imorn blir det nog praktik igen för mig så kommer mamma och tar eliott så länge :)
Kör ju ändå bara 7-11.30 imorrn :)


Gårdagskvällens outfit fick bli svarta leggings med dragkedja, vitt linne, scarf och sedan en svart kavaj :)
Idag får vi se vad jag hittar i garderoben :) Tar nog kort sen och lägger in.


<3


Fixat och trixat.

Blev en promenad med eliott, elin och elvira till stan vid halv 1 tiden.
Tänkte skönt att få lite frisk luft och eliott har ju ingen feber och hans utslag är nästan helt borta så lite luft skadar ju inte om man har mössa på sig :)
Så de blev att köpa lite smink på HM och sedan ett par blå leggings på Gina och ett par svarta örhängen.
Sedan fick de bli en lunch på M´c donalds för oss :P haha.

Mötte upp jonathan efter jobbet för att fixa lite till mamma:P

Så nu är vi hemma igen och jag har fixat och trixat lite medans jonathan och eliott ligger och sover :)
Fick ju sovmorron till halv 10 imorse så nu orkade inte eliott längre och jag bara väntade tills han skulle blunda och det gick fort kan jag lova.

Det skulle vara sol blandat med moln idag och regnat på förmiddagen men istället så har det varit uppehåll hela dagen och börjar regna nu :( Så typiskt, hatar när det regnar. Men så himla skönt ute älskar nu när värmen börjar komma :)

Idag är en sådan dag då känns som de skulle vara imorn jag ska föda, magen spänner och sen jag har ju nara gått upp lite och blir inte så jätte stor så magen är typ bara bebisen så minsta lilla hon rör sig där inne och sparkar så känns de som tusan och ibland så gör det ont.. Känns obehagligt för man känner allt så mycket mer andra gången än med första barnet tycker jag iallafall. Samtidigt är det mysigt, då vet jag att min älskling lever och styr sig där inne men när magen spänner och man känner sig tung och som en elefant då vill man bara föda så har man det gjort :P
Men nu är det inte långt kvar tills hon kommer!

Dagen outfit slänger jag in en bild på:


skjorta 199kr från Gina tricot
Vitt linne 99kr från Gina tricot
Ljusbeige leggings med dragkedja 199kr från Gina tricot

Va skönt att bara ha detta på sig idag på stan, ingen jacka kändes underbart!
Nu till kvällen till mammas kalas vet jag inte riktigt vad det blir men det märks :)


Grattis mamma!

Grattis älskade mamma på din 42 årsdag! :) <3

Blir att åka ut till mamma framåt kvällen och fira henne så har en del att fixa här hemma :)

Glöm inte att komentera vilken vagn ni tycker är snygg och skulle passa mig! :)


Mamma 42 år!


Vagn problem?!

Visst är det som jonathan säger nästan 3 månader kvar tills jag ska föda men jag har redan vagnproblem :(

Har en massa olika som jag tittar på men så tänker jag syskonvagn eller en vagn till Engla bara?
Vill ju inte att de blir så att eliott vägrar stå på ståbrädan sen när engla är född och tänker inte köpa nya vagnar hela tiden som jag gjorde med eliott :P

men jag lägger ut lite bilder så kan ni väl komentera vilken ni tycker? :) Skulle vara jätte snällt.


Denna vagn heter crescent diva och påminer lite om bugaboo vagnen.
Bra med denna är att den är billigare än bugaboo :P


Brio sing, fast finns nu med svart chassi istället för silver och isåfall röd där denna är grön :P



Emmaljunga syskonvagn.



Urban jungle syskonvagn


Kommentera nu och säg vilken ni tycker! :)


Ny medicin

När ska detta räcka för min älskade eliott?
Utslgaen som jag trodde va värmeutslag blev bara värre och värre över hela kroppen så jonathan ringde sjukvårdsupplysningen när han kom hem och de tkt att vi skulle ringa till Vc och se om vi kunde få en tid dit annars skulle vi ringa tillbaka för att få en tid till us men fick tid driekt på Vc för att visa upp hans utslag.
De kunde konstatera att han inte tålde antbiotikan som han fick för sin öroninflammation så det var bara att byta medicin igen! Herregud säger jag bara, när ska detta ta slut?
Febern över iallafall så hoppas den är borta nu ett tag framöver.
Så får hoppas eliott kan följa med på mammas kalas imorn :)

Efter Vc blev de Ica med elin och elvira som också var med bort till Vc, handlade för att kunna baka bullar som vi hade tänkt att göra tillsammans hos henne men jonathan skulle jobba igen vid 5 så vi fick baka på varsitt håll så det var bara hem, fixa mat till eliott, fixa med degen, diska, göra bullarna och jag gjorde 2 smet smatidigt så tog lite tid, sen diska igen och fixa här hemma sen grädda dem, laga mat, diska och nu ätnligen ligger jag i sängen, känns i ryggen att man har stått upp ett par timmar :P Men bullarna blev goda :)

Imorn fyller mamma 42 år så ska dit på kalas, åker med morfar och lillian härifrån vid 6 tiden.
Ska bli trevligt att träffa släkten igen så hoppas verkligen eliott är bättre imorn så han kan följa med, har han ingen feber så ska han självklart följa med :) annars får han vara hemma med pappa.

Ne nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt sen blir de att sova.
Eliott ligger och kollar på cartoon network med sin pappa men dags att sova snart där med :)

Familjen är de bästa som finns! <3


Ny kyl och frys!

Äntligen har den nya kylen och frysen kommit :) Jätte snyggt och fräscht.

Eliott är lite bättre idag så leker lite här hemma och kollar på barntv men fortfarande feber och utslag över hela kroppen så blir att stanna hemma idag med honom och bara mysa! :)
Ska även baka bullar senare idag eftersom min mamma fyller år imorn.
Vanlijbullar var det beställda sen ska jag även baka så vi har här hemma eftersom jonathan tkt de va så goda så åt han upp dem på 2 dagar :P haha. Så nu finns det bara kanelbullar här hemma, men det är lika gott det.

Ska se om vi får i oss något att äta och sedan bara ligga och mysa i sängen framför barntv, måste även få i honom medicinen.

<3


Röda prickar!

Ja röda prickar är det över hela eliotts kropp :( det är ju värme utslag, förstår att han har det så varm som han är. Fortfarande feber men gått ner lite ligger runt 38,8 nu.
Men han har legat i sängen och sovit hela dagen typ, ser verkligen på honom att han mår dåligt och är helt slö, orkade inte ens sitta upp.
Men när det var dags för mig och jonathan och äta kvällsmat då satt han med oss, drack en massa påron juice och åt lite mat, skönt det :)

Annars har vi bara legat i sängen och myst och kollat på tv.
Fått i honom hans medicin, värre med alvedon men de tar han nog i natt.
Så eftersom han fortfarande är så dålig så blir det ingen praktik för mig imorn, bättre att vara hemma så han mår bättre och jag kommer ändå inte kunna koncentrera mig på praktiken.

Jösses lilla engla har en boxningsmatch blandat med fotbollsmatch i magen, känns som jag har en liten alien o magen, speciellt nu när jag halvligger och magen i vädret så ser man verkligen hur det rör sig där inne :P

Ne nu vakna eliott igen så ligger och myser med pappa men han somnar nog snart igen, det är ju det värsta med öroninflammation tyvärr att det blir värst på natten, det är då det verkligen gör ont, tycker så synd om honom :( usch känner mig så maktlös som inte kan hjälpa honom. Men förhoppningsvis så hjälper medicinen så han blir bättre fort :)

Sov gott alla!


Namnsdag!

Japp idag är det Rebecca som har namnsdag på Norges nationaldag! :)

Natten har varit hemsk, eliott har vaknat från och till hela tiden och skrikit, inget har hjälpt och det var bara jag som fick ta honom hela tiden han vägrade att pappa skulle ta honom.
Han blev varmare och varmare under nattens gång så febern var uppe i 39 grader och lite över de.
Så vaknade imorse vid 8 eller vaknade och vaknade har inte sovit så mycket och inte så hårt heller men gick upp då och ringde till Bvc så de sa att vi skulle vara där 20 över 9 och få träffa en läkare igen och se.
För han hade även börjat få prickar och utslag över hela kroppen men tänkte de är nog säkert värmeutslag eftersom han var så varm och febern var så hög.

På bvc kunde de sen konstatera att han hade hög feber, värmeutslag och öroninflammation!
Så var bara att hämta ut ny medicin, antibiotika och sedan köpa mer alvedon så nu hoppas jag verkligen att han blir frisk snart för hans egen skull. Tycker så himla synd om honom och jag klarar inte att se honom må såhär dåligt för då gråter jag själv, känner mig så maktlös.

Mamma är på väg hit nu iallafall.
Vi ska ner till stan en stund sen när jonathan har slutat jobbet, vi ska fika bara hon och jag och sedan köpa mössa till eliott, extra viktigt nu när han har öroninflammation att byta mössa ofta.
Annars blir det bara att vara hemma idag och ta hand om min lillfis och hoppas att han blir bätte snart.
Förväntar mig ingen praktik imorn heller.

Älskar min familj, mina vänner, min släkt så himla mycket! <3 Ni är det bästa som finns och tack för att ni finns där för mig!
Speciellt min mamma! Hon är den bästa mamman som finns!

<3


Mamma och eliott på hans dop.



Storstädning!

Ja de fick bli en storstädning här hemma med att ha diskat, dammsugit och torkat alla golv och sedan fixat en massa i sovrummet och med all tvätt :)
Mamma och Tommy kom även förbi på en fika och efter det var det bara att börja med maten.
Så åt för en stund och diskade efter de så ska snart måla mina tånaglar rosa :P haha. Tänkte de blir fint till sommaren :)

Kollar på filmen hitta nemo med eliott och myser :)
Eftersom han sov så länge idag så har han inte sovit något på dagen så han kommer nog att somna skönt ikväll :)

Imorgon kommer som sagt min mamma hit, får se vad vi hittar på men ner på stan blir det en tur iallafall men får se om det blir med eller utan eliott för om han inte är riktigt bra så får han vara hemma med sin pappa så länge. Kan bli en lunch eller en fika på stan.

Har ju namnsdag imorn :) Hade glömt bort de men mamma påminde mig förut. haha.

Ne nu blir det att fortsätta att kolla på hitta nemo och måla naglarna.
Men jag skriver imorn igen.

<33


Ingen praktik.

Ne idag blev de ingen praktik för mig är hemma med eliott.
Va bara på parktiken igår till 5 sen åkte jag hem till eliott.
Kunde inte koncentrera mig på jobbet ändå, bättre att vara hemma och ta hand om honom.
Fick ju knappt i honom någon mat igår men dricka gick bra och även välling så var svårt att ge honom sin medicin så framåt 9-10 tiden igår kväll var han så varm att han nästan brände mig, tempen i pannan visade över 39 grader så han hade säkert runt 40, ringde till sjukvårdsupplysningen men de tkt att vi skulle avvakta tills idag och åka upp. Så jonathan försökte få i honom medicin inatt när han hade somnat och det gick faktiskt.. Så fram till 5 imorse var han orolig och svettades nog ur febern för han var helt varm och blöt och kudden var detsamma.
Så ringde till praktiken imorse och sa att jag stannar hemma idag sen gick jag och la mig vid eliott igen, vaknade efter ett par timmar av att eliott inte hade väckt mig, tittade på klockan och den visade 11.20!!
Jösses tänkte jag då men han var väl helt utmattade och trött stackarn så vid halv 12 vaknade han och då fick de bli välling och mys i sängen.

Har dammsugit här hemma och diskat, ska snart fixa tvätten som jonathan tvättade igår.
Annars blir det bara att vara hemma och ta de lugnt idag, mamma och tommy skulle komma förbi senare på en liten fika.

Imorn är jag ledig och då kommer mamma om hon inte blir sämre och då blir de nog en tripp på stan och lunch om inte eliott heller har feber, just nu har han ingen feber och leker som aldrig förr igen :)

Annars blir de praktik på tisdag mellan 12-20 och sedan onsdag mellan 7-15 för att senare åka och fira mamma :)
På torsdag och fredag blir dte praktik igen och sedan ledig helgen, så får se vad vi hittar på till helgen.
Kanske kan bli busfabriken eller så blir det kanske bio med jonathan beror lite på väder och så.

Vecka 26 idag då :) Nu går tiden fort bara 2månader och 2veckor kvar till BF! <3




Eliott sjuk :(

Eliott blev dålig igår eller han hade ont i sitt vänstra ben och fot ända sedan han vaknade igår men trodde att foten kanske hade somnat eller att han har sträckt på benet men de gick inte över och till slut vägrade eliott att gå på foten eller att stödja på den.. Sen kände jag att eliott var brännhet på kroppen men inte på pannan så han hade ingen feber så efter ett par timmar ringde jag till sjukvårdsupplysningen där de hänvisade mig till vårdcentralen så ringde dit så efter en timma ungefär ringde de upp och vi fick tid två timmar efter.. Skulle de bli sämre sa de var det bara att åka upp till akuten, kändes ju kul att höra..
Men han somnade och självklart när vi skulle till vårdcentralen så började han gå på benet igen men efter en stund här ute så fick pappa bära ända fram till vårdcentralen men självklart när vi va där inne så sprang han runt som vanligt.. Men läkaren undersökte honom sisodär och trodde att de kunde vara för att eliott är förkyld så det kunde vara en höftbensinflammtion så vi fick medicin som skulle hjälpa mot feber, infektion och inflammation.

Så efter vårdcentralen blev de att gå till Ica och handla både det ena och det andra.
Direkt när vi kom hem började jag med maten men eliott ville såklart inte äta, inte haft ngn direkt matlust..
Började baka bullar direkt när jag hade ätit färdig. Blev ett gäng bullar, både vanilj och kanelbullar, jätte goda så är stolt över mig själv :) Jonathan älskade mina vaniljbullar så de får man inte röra :P haha

Elin, micke och elvira kom över framåt kvällen, satt och snacka en massa skit och kolla på tv, åt lite bullar och godis och bara hade det mysigt. Eliott var lite upp och ner under hela kvällen men när dte var dags för sängen kände både jag och jonathan att han var ännu varmare, trodde ungen skulle brinna upp så var bara att hämta handdukar och göra riktigt kalla för att försöka kyla ner honom. Men han sov så gott så..
Sovit hela natten medans jag och jonathan har tvättat pannan på honom för att få ner febern.. Var uppe i nästan 39 inatt..

Nu har han pillat i sig lite frukost iallafall och sitter och tittar på barntv :)
Blir bara att vara hemma och ta de lugnt sedan har jag praktiken vid 14.


Mysdag!

Idag blir det en mysdag här hemma. Ska handla och baka bullar annars bara vara hemma och mysa :)
Tråkigt väder då blir man inte på humör för något och sedan är det mysigt att bara vara hemma får passa på när man är ledig :)

När eliott kom hem igår så blev de fika med morfar och lillian här hemma och pratade en massa :)
Eliott hade även fått ett par nya skor av dem, jätte fina tack så mycket!
Sedan hade de köpt ett par byxor och en skjorta i märket Ralph Lauren jätte snyggt att ha i sommar.
Den ungen är inte bara lite bortskämd :)
Men han är värd det bästa!

Annars blev det bara att vara hemma igår, slappa och umgås med familjen, vi alla va lite sega och det kändes verkligen som söndag igår.

Nu på våren och sommaren blir det lite mer att göra och det tycker vi om, har bestämt en del redan vad som ska hända.
På onsdag fyller mamma år så då ska vi åka dit med morfar och lillian på kvällen.
Och sen är det söndag den 30 maj då är det morsdag och min morfars födelsedag så då ska vi dit på kalas.
Nästa helg är jag ledig ska se då om eliott kanske åker till sin mormor eller till sin gammelmorfar för tänkte gå på bio med jonathan som aldrig blir av annars och sedan riva ut alla våra garderober, ut med vinterkläderna och in med sommarkläderna och sedan måste vi få lite ordning på allt :)
Ska även ut till ikea med mamma och tommy och handla en byrå på ikea, utemöbler till balkongen och sedan konstgjord gräsmatta att ha på balkongen. Måste ha en byrå nu i min garderob till eliotts och englas kläder, det tar ju lite plats så bättre med en byrå då :)
Sedan ska de köpas in en ny matta till köket, nya gardiner, nya stolsdynor till köket och sedan lite nytt till vardagsrummet :)

Eliott tycker tydligen om cyklar och även att cykla så vi ska försöka hitta något som vi kan köpa till honom som han kan ha ute och leka med nu när de blir sommar.

Vecka 26 så har jonathan semster så då blir det att åka till mormor och hälsa på. Ska umgås med dem och sedan blir det självklart liseberg, stan, kanske åka ut till öarna och äta och kolla runt, har så mysiga affärer där ute på öarna tycker jag, hittar alltid fina kläder till eliott där. Min mormor köper mycket därifrån till eliott.
Blir nog kanske även en liten resa till ullared när vi ändå är i Göteborg, titta och handla lite bara. :P
Annars i sommar blir det inte mycket planer, jonathan jobbar är ledig igen vecka 30 annars ska han jobba, eliott är helt ledig från dagis och jag ska försöka att vara hemma och vila mycket inför förlossningen. Blir ju såklart även att umgås med vännerna och sedan morfar och lillian sedan med mamma och tommy, eliott kommer nog att få åka iväg en del, de blir nog kolmården och lite sådant för honom :)
Mormor och Gilbert kommer även hit över midsommar så då ska vi mysa med dem ute hos mamma på midsommar. Sedan kommer de en sväng i Juli igen.
Kommer att bli en bra och mysig sommar.

Nu blir de lite frukost för mig, eliott har redan ätit.





Trötttrött!

Kom hem runt kvart över 7 imorse somnade vid halv 8 och vaknade vid 1 igen. Seg men ska inte sova mera förens ikväll :) annars blir det svårt att somna inatt.
Blev en seg natt, höll mej vaken men hände inte mkt lite larm bara så satt mest och titta på tv :P haha.
Åt även lite då o då men annars blev det lugnt.
Kändes att man inte hade cyklat på ett tag både igår till jobbet och imorse när jag skulle hem så de känns just nu i benen och min foglossning :(

Eliott kommer hem vid 4, min älskling! :) <3
Så blir bara att mysa med honom resten av dagen och kvällen.

Ska vara ledig imorn tyckte min handledare bara för att jag jobbade denna natt så imorn ska jag baka bullar! :)
Sedan ska vi umgås med elin och familjerna, va länge sen vi myste en fredag kväll så de ska bli mysigt :) <3

Annars ihelgen blir det att jobba lördag 14-21 och söndag 8-15.
Ledig måndag igen!


Jobba natt.

Bestämdes imorse att jag ska prova att jobba natt inatt så börjar 21 ikväll och slutar 7 imorn bitti.

Så nu blir det strax att gå till ica o handla med eliott sen äta lunch och sedan sova när han sover :)
Så ikväll efter Lillian har slutat jobbet så kommer hon och morfar och äter lite sedan åker eliott med dem hem och sover där tills imorn så imorn när jag kommer hem ska jag sooooova!

Snäll du är elin som låter mig låna din cykel :) så ska cykla till jobbet ikväll och cykla hem imorn efter jobbet.

Ne nu ska vi fixa oss lite sen blir det ica :)


Underbar dag!

Haft en underbar dag idag!
Började med en promenad till stan med elin och barnen.
Kollade runt lite och det blev en skjorta från Gina tricot, hittade en mössa till eliott men ska köpa den på måndag när jag ska på stan med mamma då jag glömde rabattlappen hemma från polarn och pyret.
Blev även en hamburgare på m´c donalds innan bosses eftersom vi var hungriga :P
Mötte även upp jonathan där, micke kunde inte följa med han var tvungen att fixa med sin bil :P

Efter de så blev de såklart en glass på bosses :)
Och jonathan köpte en tröja och en t-shirt på jack and jones för sitt presentkort han fick när han fyllde.
Blev bussen hem sedan och bestämde oss för att grilla korv på bakgården så var bara att gå till ica och inhandla de som behövdes.
Anneli kom när vi hade handlat klart och myste med oss med korv.
Blev ju ganska kallt efter ett tag när vi hade ätit så var bara att gå hem igen, men jag och anneli gick till ica igen för hade glömt att köpa margarin, skulle baka chokladbollar. Riktigt goda blev dem :)

Så denna dag har varit helt underbar i detta underbara väder!

Nu blir de lite yoghurt med cornflakes och sedan sängen!

Ska dammsuga och plocka iordning här hemma imorn när vi har vaknat för sedan kommer alexandra och fikar och leker med eliott :) ska bli trevligt, länge sen nu.
Sedan får vi se vad dagen bjuder på.

Godnatt!



Härliga underbara sol!

Härliga underbara sol som är framme idag! :)

Skönt att man är hemma idag, ledig imorn också sen blir det att ev jobba torsdag sen fredag, lördag och söndag igen, ledig måndag och då kommer mamma hit :)

Eftersom det är så bra väder idag så får det självklart blir en promenad till stan med Elin, Micke, Elvira och Eliott ska möta upp Jonathan och sedan blir det en bosses :) Ska även kolla på en tunnare mössa till eliott, han har ju bara en svartrandig som det står gullunge på men skulle vilja ha en blårandig eller grönrandig, skulle passa honom perfekt :) Måste även kolla in Gina tricot när vi ändå är på stan :P

Blir även att träffa anneli senare idag, får se vad vi hittar på men något mysigt blir det nog :) Är sugen på att baka chokladbollar, pratade så mycket om det igår på jobbet så blev sugen.

Gick bra igår på praktiken, men är hemma idag med eliott fis som har varit väldigt hostig inatt och imorse och fortfarande snorig men ingen feber som skönt är :)

Köpte ju tabletter förra veckan för min halsbränna men de kunde jag verkligen inte tugga, de är stora och man ska tugga sönder dem innan man sväljer men de går verkligen inte eftersom de är de värsta jag har smakat, får spykänsla hela tiden, så va på apoteket igår igen innan praktiken och köpte flytande istället men de smaka ju precis samma sak så blir att dricka ett stort glas vatten efter :) haha.
Som jag sa till Jonathan igår kan de aldrig göra något som är gott? haha.

Ne nuy ska jag få iväg jonathan till jobbet och jag och eliott har precis ätit frukost tillsammans, så mysigt att få äta frukost med honom och bara mysa.
Blir att duscha och dammsuga och fixa oss innan de blir en promenad till stan.

<3 


Eliott sjuk igen :(

Måndag igen, ny vecka.

Mamma, eliott och tommy kom hem vid 3 tiden igår så blev att åka hem direkt då, så skönt att vara hemma igen :) Blev att laga mat och fixa lite här hemma sen bara mysa med familjen.

Eliott har ju blivit jätte snorig så de rinner hela tiden, får snyta honom hela tiden stackarn :(
Så märker de är svårt att andas när han äter, ska ha tutten eller när han ska sova, så denna natt blev ganska jobbig. Så ringde till dagis imorse och sa att han får vara hemma idag och ev imorn.
Har praktik idag mellan 13-21 men eftersom jonathan jobbar till 14 så får de bli 15-21 för mig idag.
Sedan får vi se hur de blir imorn med eliott och praktiken.

Är ju ledig onsdag och torsdag men får se om de blir att prova att jobba en natt för mig. Isåfall blir de natten till torsdag, skulle vara kul att få se hur det är att vara där på natten och vad man gör då.

Usch nu har jag halsbränna hela tiden, sura uppstötningar, de värsta jag vet :(
Vaknar på nätterna av dessa kramper i vaderna, man kan inte vakna på ett värre sätt.
Magen spänner på nätterna, känner mig hård som en fotboll :P
men ändå så mysigt och snart är det inte lång tid kvar.

Prata nyss med elin om när dte är bra väder och vi alla har tid blir det nog att åka ut till gamla linköping, kolla på djuren, kanske åka tufftuff tåget, fika, kolla runt och sedan självklart måste man köpa lite choklad när man ändå är där :) Så, så fort solen är framme får det bli gamla linköping.

Jonathan ska bara ha semester två veckor denna sommaren så vecka 26 och 30 är han ledig så vecka 26 blir det en tripp för familjen till Göteborg och hälsa på mormor :)
Så blir då att gå på Liseberg, stan, åka ut till öarna och bara umgås :) ska bli mysigt. Längtar redan men inte långt kvar nu.

Ne nu ska jag kolla barntv med eliott sen fixa oss lite.
Tänkte så länge han inte har feber så är de bra med frisk luft så ska ta en promenad till ica när det är dags att sova lite :)



25 veckor

Beräknat förlossningsdatum: 2010-08-29

Du är i vecka: 25

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 24 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 112


Barnet:

Barnets skelett hårdnar.

Händerna är nu helt klara och de har små fingernaglar och fingeravtryck. Barnet använder sina händer för att upptäcka olika kroppsdelar. Det känner bara, ögonen är fortfarande stängda.

Nu är ögonen helt utvecklade med ögonfransar som ska skydda ögonen efter förlossningen. Ögonlocken är fortfarande stängda.

Mamman:

Den tredje trimestern

Välkommen in i tredje trimestern! Livmodern är nu stor som en fotboll och livmoderns överdel når nu halvvägs mellan naveln och bröstbenet (det ben där revbenen möts).

Det här är även den vecka då många gravida kvinnor upplever att tröttheten, yrseln och behovet av att springa på toaletten kommer tillbaka.

På kvällarna kan du vakna av att musklerna i dina vader låser sig – aaaah, kramp! Det måste vara ett av de otäckare sätten att vakna. Massera försiktigt för att få krampen att släppa.





Söndag.

Äntligen var det söndag:P
Pratade precis med mamma och nu skulle de bara fika och sedan åker de raka vägen hem, så snart är min älskade eliott hos mig igen:) <3

Somnade runt 12 igår och vaknade vid 10 igår, va riktigt skönt att bara sova en hel natt och få sova ut. Men ville inte sova hela dagen måste kunna somna ikväll igen eftersom imorn blir det att jobba igen men mellan 13-21.
Sedan på tisdag blir det morron tror jag och sen är jag ledig onsdag och torsdag men kan bli så att jag lägger in ett natt pass mellan onsdag och torsdag o sen tar jag bort en dag ihelgen för ska egentligen jobba fredag, lördag och söndag men då kanske jag byter så jag bara kör fredag och söndag. För det var 14-21 både fredag och lördag och sedan 8-15 på söndag så kanske tar bort lördagen då för vill ju träffa sofia också, har inte träffat henna på jätte länge :) och jag vill ju även passa på att gå en natt och då passar det nog bra att gå onsdag natt för antingen så kunde eliott vara hemma hos mamma eller hemma hos morfar och lillian så jag får sova efter jobbet:P

Ne nu ska jag ha en liten spa stund här för mig själv, tyvärr har ju inte mamma något badkar men de får gå ändå, bara jag blir av med vinterpälsen så är jag nöjd:P haha.

Vi höres..



haha snyggt att inte tommys huvud fick vara med på bilden :P men eliott får alltid vara med sin morfar och laga mat så då får han alltid sitta på diskbänken :)


Tråktråk massa tråk!

Somnade vid 9 tiden och vaknade vid 1 igen av att hemtelefonen ringde, det var min kära morfar som ville kolla till mig :)
Varit ute med hunden, lagat mat till både henne och mej, kollat tv och suttit här.
Hopp vad ska man göra nu då?
Tiden går så sakta..
Ska lägga mig i soffan vid 8 tiden under ett täcke med godis, popcorn och cola sen ligger jag där heeeela kvällen tills jag släpar in mig till sängen :P


Mammas charmtroll som myser sig just nu i Göteborg :) <3
Vet att du blir allt bra bortskämd därborta :)


Längtar efter en massa nu!
Längtar efter eliott
längtar efter engla, längtar till sommaren
umgås med vännerna och familjen
tatuera mig, fylla år
gå ut som utbildad uska och mentalskötare
men snart så är jag där, äntligen


Göteborg

Jahopp nu sitter man här hemma hos mamma och tommy ute på landet helt ensam med en gnällande hund som springer runt o runt hela tiden :( Får snart panik på henne.
De åkte för en halvtimma sen, ville bara gå och lägga mig, vill sova men är för pigg men tänkte att jag ska lägga mig och lyssna på musik och försöka sova ett par timmar annars somnar jag väl vid 8 ikväll :P
Ja så nu är de på väg till Göteborg och ska umgås med min mormor, mysigt :)

Jag träffar ju mormor i sommar, tänkte att jag, jonathan och eliott skulle åka ner dit i sommar och hälsa på, gå på Liseberg och lite. Mysigt att hitta på något med familjen :) <3

När jag hämtade eliott igår på dagis så berättade de att dagiset ska vara stängt under sommaren så man får lämna sina barn på ett annat dagis som ligger längre in i Ullstämma och ingen av den personalen skulle vara på de dagiset så pratade med jonathan när jag kom hem och bestämde att bättre eliott får vara hemma hela sommaren, han som även nu har svårt att bli lämnad på dagis kommer ju bara att bli värre :(

Skulle de vara så att jag skulle få jobba lite i sommar så kan säkert min mamma eller min morfar vara snälla och ta eliott så det löser sig alltid, annar ska vi bara mysa och umgås den sista tiden det är bara vi 2 :)

Ja så idag händer det inte mycket här.. :( Visst är det skönt att få vara ensam och bara koppla av, bara få vara för mig själv och så men känns ändå konstigt, inte van längre :P haha

Ne nu får jag försöka sova ett par timmar men jag skriver senare! 


Engla och Eliott <3


Vecka 24+4 nu.
115 dagar kvar till BF. <3

Älskar dig redan min älskade lilla dotter, min lilla Engla.
Längtar så himla mycket tills du kommer, tills du är med oss
så din storebror får ta hand om dig och leka med dig, lära dig en massa bus.
Du sparkar för fullt i magen varje dag, speciellt på kvällarna när du vet att mamma ska sova då ska hon inte få sova utan då vill du ha din lilla fotbollsmatch i magen.
Pratade just om allt detta igår med min Bm att man känner så mycket mer andra gången man väntar barn, man vet hur allt ska kännas, hur det ska vara. Och jag tkr även att allt går fortare denna gång.
Men snart så är du här älskade underbara du! <3



Eliott, du är verkligen mammas älskling, mamma älskar dig så himla mycket! <3
Du är guldvärd, du gör mammas liv värt att leva för varje dag som går, du lyser upp mammas och pappas tillvaro. Du är det bästa som har hänt mig!
En obeskrivlig kärlek!
Trodde inte att man kunde älska ngn så mycket som jag älskar dig!
<3


Marabou Polka!


Denna smakade jag idag, riktigt god kan jag lova, älskar ju polka så denna marabou kaka passar mig perfekt.
Fast den påminer mkt om mintkrokant men ändå väldigt god, kommer nog bli en del av denna i sommar :D
Så denna rekomenderar jag varmt att prova!


Bosses och taco :)

Blev en promenad till stan igår med elin, elvira och eliott.
Tittade lite och köpte ett par leggings på Gina, efter de fick de bli att möta upp Jonathan för att gå till M c Donalds och äta :) Sen halv 4 var de dags att gå till Bm.
När vi väl satt där och vänta på min Bm så somnade eliott i vagnen, skönt så de va lite lugn och ro :P
Allt såg jätte bra ut, hjärtat slog som de skulle och alla mina värden var som de skulle, kanske inte mitt järnvärde men blev inte förvånad, så bara att fortsätta äta mina järntabletter :P
På 11 veckor så hade jag bara gått upp 3 kilo men de är ingen fara för på mig är de ju bara magen som växer och inget annat, har ju den turen att jag inte sväller :)

Blev praktik mellan 17-21 och det gick bra.

Knappt sovit något inatt då jag har haft en sådan tandvärk som aldrig ville ge sig och det hjälpte ju inte med värktabletter :( Så imorse ringde jag till praktiken och sa som det var så va bättre att jag stanna hemma och försökte få tid till tandläkaren. Fick tid 10 imorse och var där ca en timma. Så jag och Jonathan åkte tillsammans för att lämna eliott, usch jag förstår varför jag inte vill lämna. Klarar ju inte när han blir så ledsen, jag vet ju att de går över efter en stund men jag klarar det ändå inte :( så skönt att jonathan var med. Sedan var det bara att sätta sig på bussen till tandläkaren och jonathan till jobbet.  Hade ju ett stort hål så de fick göra en fyllning som kan sitta till hösten sen måste jag göra en rotfyllning. Usch de besöket kostade 1035 :(
Att de ska vara så dyrt att gå till tandläkaren, förstår de som inte går dit som jag då tex :P
Hon tyckte att jag skulle komma på en helundersökning i höst då jag hade början till ett hål till och sedan en visdom tand som inte hade vuxit upp som den skulle, så den ville hon ta bort :(
Men vi får se med den saken :P haha.

Efter tandläkaren blev det att åka hem en stund och ta de lugnt, kände mig lite groggy efter bedövningen.
Sedan mötte jag upp elin och elvira här utanför så gick vi en promenad till stan för att ta en bosses :)
Vi bestämde även att vi skulle äta taco tillsammans alla idag så vi inhandlade allt som behövdes och sedan var det bara att åka hem och börja med maten medans jonathan hämtade eliott på dagis :)

Så nu sitter vi här hemma och bara umgås :)

Tänkte lägga in lite nya bilder på eliott och sedan på tårtorna jag gjorde till Jonathan 25-års dag och på lilla magen jag har.

Imorn blir det praktik iaf mellan 7-13.30 och vid 5 tiden åker vi hem till mamma.

Älskar min familj och mina underbara vänner! <3









Födelsedagskalas och namnsdag.

Ja igår var det då dags för födelsedagskalas för jonathan som fyllde 25 år, älskade du :) <3
Tiden går allt fort, kommer ihåg när du fyllde 20 och även när du hade precis fyllt 18 :P haha.
Har varit med om ett par födelsedagar :)
Och varje år när du fyller så har ju jag och min mormor namnsdag :) Monica.
Blev att städa och fixa här hemma på förmiddagen för att vid 12 tiden åka ner till stan med elin och inhandla presenter till Jonathan och vi tog även en fika.
När vi kom hem efter stan var det bara att börja fixa med tårtorna här hemma.
Ska lägga upp bilder, jätte goda och jätte fina blev dem :)
En hel del folk kom det också och fira honom, så blev mycket god Thaimat som hans mamma hade lagat och sen svenskt fika, blev väldigt bra.
Och Jonathan fick en massa fint, även jag fick kaffe och en kräm från Body shop som man ska smörja magen med bra för att inte spricka så mycket och inte heller vara så torr :P

Blev sängen sent igår för oss alla eftersom man inte har ngn diskmaskin så blev de ju ganska mycket disk igr men tog jag tag i innan sängen, skulle inte vilja gå upp till allt de idag :P Ska bara dammsuga av i köket idag eftersom mamma hade bakat en sockerkaka som va populär bland barnen igår så de va smulor i hela köket :P

Kollade min mejl förut och hade fått mejl av min lärare Tobbe ang mitt betyg i Msk, människan socialt och kulturellt och de blev ett MVG i slutbetyg! :) Känns underbart!
Så idag ska jag till Bm halv 4 och innan dess blir det en bosses med elin,elvira och eliott måste fira mitt Mvg :)
Ska till praktiken efter jag har varit hos Bm och vara där till 21 ikväll.

Sista avsnittet av andra avenyn ikväll, allra sista! :( Och det missar ju jag såklart så måste sätta mig vid dator direkt jag kommer hem och kolla :)

Har praktik imorn 7-15.30 och sen fredag 7-13.30

Fredag åker jag och eliott ut till mamma och tommy för på lördag ska eliott åka med dem till Göteborg och jag ska vara hemma hos mamma och vara hundvakt, men de kommer hem på söndag igen men känns inte så kul att få sitta där ute i skogen helt ensam :( Jonathan jobbar ihelgen så han kunde inte följa med. Får hoppas kanske elin eller morfar vill komma och hälsa på mig :) Är det bra väder så kan man ju grilla.
Annars så ska jag nopg vara duktig och plugga ihelgen :) har ju lite uppgifter som vi ska lämna in i VOO innan vi är klara på praktiken.

Ne nu är de dags för frukost för mig och eliott sen hoppa in i duschen och börja fixa oss lite :)

<3


Förberedelser för fullt.

Lördagen blev att stiga upp tidigt, fixa iordning mig lite och äta frukost, kommer på att jag måste titta så bussen går som vanligt eftersom de va ju som söndag och inte åkt den bussen en helg morgon innan. Skulle ju börja jobba kl 7 men när jag tittar i busstidtabellen så ser jag att första bussen går 08.55 från mig!! Så fick ringa till praktiken och säga som det var men de gjorde inget utan skulle komma när jag kunde. Så va bara att lägga sig ett tag till och sova en stund till för att sedan gå upp och åka iväg.
Åkte hem en timma på lunchen, åt lite och satt vid datorn. Va tillbaka på jobbet till 16 och arbetade till 21.
Så kl 21 var det bara dags att åka hem, mysa lite med eliott eftersom han var vaken, han sov på lunchen när jag var hemma. Vi låg i sängen och kollade på film tillsammans och sedan var det bara att sova.
Började 14 igår och slutade 21. Eftersom det var bra väder så fick de bli att gå ut med Jonathan, Eliott, Elin, Micke och Elvira, gick till ica och köpte glass och va ute lite i solen innan det var dags att åka till jobbet.

Det har både varit bra och dåligt ihelgen, det är aldrig dåligt med personalen eller något sådant men att jobba inom demens är väldigt krävande och det tar hårt på psyket även fast man inte försöker att vara så känslig och bara se det som ett arbete så är det svårt.
Efter jobbet igår var det bara att åka hem och sova eftersom jag skulle börja 7 imorse.
Hade svårt att sova inatt, hade en sådan tandvärk så det satte sig i huvudet och denna foglossning som går upp och ner hela tiden, imorse var jag så stel att jag knappt kom ur sängen :(
Blev att ringa till praktiken och säga som det var och bara stanna hemma, tog mig 2 panodil och gick och la mig igen, fick sova 3 timmar till sen var det dags att gå upp med eliott.

Mamma kom hit vid 10 tiden, blev att äta frukost då sen fixa med tvätten, mamma var snäll och dammsög medans jag tvättade håret. Fixade lite här hemma och med tvätten innan det blev en promenad till ica för att handla lite fika och sedan gå hem igen.

Eftersom det var så bra väder idag så blev jag sugen på en bosses så följde med mamma till stan innan hon skulle åka hem så vi gick och tog en bosses sen åkte jag hem med en sovande eliott.

Fick jätte ont i magen på bussen hem så trodde nästan att jag skulle kräkas men direkt när vi kom hem la jag mig i soffan medans eliott satt bredvid mig och kollade på barntv, slumrade till ett tag och de behövdes nog för när jag vaknade kände jag inte av magen längre.. Skönt de för de gjorde verkligen ont o så vill jag inte känna igen :( När man knappt vet vart man ska ta vägen.

Till kvällskvisten blev de en tur till ekholmen centrum med grannen micke.
Skulle inhandla allt inför kalaset här hemma imorn :)
Jag och micke måste sett roliga ut så som vi höll på där inne, som 2 blondiner :P haha.
Bilresan hem ska vi inte tala om, skratta så jag fick ont i magen så som han kör trodde jag knappt att jag skulle komma hem :P Men tack så jätte mycket :)

Sitter just nu och kollar på tv men snart dags för sängen, eliott är fortfarande vaken så måste få honom att sova också.. För imorn blir det fullt upp här hemma. Ska fixa den sista tvätten, dammsuga igen (tack vare eliott), damma av, torka golvet och sedan in till stan med elin och eliott för att köpa presenter till jonathan, sen hem igen och fixa med tårtorna medans jonathans mamma och lillebror kommer för då ska vi fixa med maten också, jonathans mamma ska laga thaimat och min älsklingsrätt att bjuda på imorn :) Ska bli väldigt gott.

Tyvärr är jag tråkig idag och inga nya bilder får bli imorn eller på onsdag.
Är ledig imorn men onsdag är de dags igen 14-21 men ska till Bm vid 15.30.
Ska bli mysigt och även intressant att se hur mycket jag har gått upp i vikt :P
Ser ju ut som att jag har svalt en hel melon på en gång :P

Vecka 24+1 <3
Min älskade lilla flicka som har fotbollsmatch i magen varje kväll när lilla mamma vill sova :P
Känner verkligen bara mer och mer nu för varje dag. Så mysigt <3 Längtar verkligen nu tills du kommer.





Mammas älskade pojke <3 Du blir så himla stor för varje dag som går, du visar att du kan mer och mer, mer än vad vi förstår, duktiga pojke <3
Mammas älskling! Du är de bästa som har hänt mamma. <3


RSS 2.0