Valborg- fjårtis dag?!

Idag var det valborg och jag var äntligen ledig från praktiken :) De kändes både skönt men konstigt att vara ledig. Men imorn är det dags igen kl ringer 05.30 o bussen går strax vid halv 7. Kommer kännas konstigt att jobba en hel helg..
Idag blev det iaf stan med angelica och hennes underbart söta dotter alicia. De tog bilen hit så tog vi en promenad till stan (känner nu att de skulle inte jag ha gjort med min foglossning). Blev direkt att gå in till HM, målet var att hitta en skinnjacka till eliott o en vår jacka till mig idag på stan. Kläder kom jag allt hem med men ingen vår jacka till mig. Hitta en jätte fin på cubus för 500 så den blir de nog nästa vecka när jag ska in till stan och handla till gubben som fyller 25 :) Blev iaf en jätte tuff brun skinnjacka till eliott (lägger upp bilder imorn) och självklart kläder till Engla, kunde inte hålla mig, de blev ett paket med 3 par strumpor, två tunna mössor, 2par byxor och ett paket med 3 body, allt var såklart i rosa och vitt somrigt och gulligt :)
Blev sedan att möta upp jonathan efter jobbet för att alla gå tillsammans till M c donalds, de va efterlängtat och gott!
Sedan fick de bli en tur till Gina tricot där jag köpte en blå-vit randig tunika och ett vitt vanligt lite längre linne.
Har blivit förälskad i den fina marinblåa färgen som är inne just nu och sedan när det är just vitt-blått randigt.
Men som sagt bilder kommer imorn på allt som blivit inhandlat.

Resten av dagen har spenderats här hemma, dammsugit och fixat.
Beställde även hem pizza till kvällen och efter de fick de bli mys framför talang och sedan somna eliott och snart är det min tur :)
Känns verkligen inte som valborg idag, dåligt väder som vanligt och sedan känns de som att denna dag är just till för alla småbarn att supa sig fulla, åka till vidingsjö och hänga och sedan självklart vara inne på stan.
Visst jag har firat valborg alla andra år innan men nu känner jag verkligen de att valborg är de dag då de är en ursäkt för svenskar att supa sig fulla.
Jag tycker det bara är mysigt att vara hemma med familjen, hade det varit bättre väder hade jag tänkt att vi hade kunnat grilla och sedan gått ner till tannefors slussar och sen hem igen men det ska ju alltid vara samma tråkiga väder på valborg så då tappar man ju lusten för allt och sedan ska jag ju ändå upp tidigt imorn.

Självklart så vill jag säga tack jesse för att jag fick vara veckans blogg på din blogg :) känner mig hedrad ska du veta. Och du må inte dåligt över komentarerna för jag är också dålig på det men får ändra på det nu :)

Ne nu ska jag lägga ner huvudet på kudden och somna in i mina drömmars land :)
Bara denna värk vill ge med sig, skulle nog som sagt inte gått till stan för detta kommer jag nu att få sota för ett tag eftersom jag även ska jobba hela helgen.. då kan man inte precis bara sitta ner på arslet och inte göra något..

Sov gott alla så hör jag av mig under helgen annars får ni helgens uppdatering på måndag :)





Lilla julafton.

Praktik idag mellan 7-12, gick jätte bra.
Mötte upp mamma på stan efter för en lunch och för att sedan åka till eliotts dagis och hämta honom så mamma vet vart han är när hon ska vara snäll och hjälpa till med honom.
Efter dagis blev de hem en sväng och sedan ica berga för att hämta ut ett paket från hm, de va kläder till oss alla, även till lilla engla, tog kort förut som jag ska lägga ut, så himla litet och sött blir helt kär och tårögd.
Skulle även till Bvc 16.15 idag med eliott eftersom han fick en BCG spruta för ett par veckor sedan så de ville titta att allt va som de skulle med de..

Blev att gå hem till jonathans mamma efter Bvc för att äta där tillsammans med roger och sebastian, riktigt trevligt och självklart hade hon lagat min favoriträtt som hon är bäst på.
Efter de så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, är förvånad över att jag fortfarande är vaken men det är nog för att jag vet att jag är ledig imorn :) ska bli väldigt skönt, ska bara mysa med eliott här hemma och storstäda, kan även bli en promenad.
Jobbar sedan som sagt lördag, söndag, måndag och sedan ledig tisdag.
Men då ska jag och eliott styra här hemma med att baka tårta och lite annat, en viss karl här i huset fyller ju 25 år :) så de ska vi självklart fira med nära och kära <3

Tack även mamma som är snäll och kommer in hit på måndag och tar eliott då de är studiedag på dagis och både jag och jonathan jobbar då.

Kan ju tro att de är lilla julafton för mig, men presenter uppskattas alltid. Har fått ett set armband och halsband av mamma i ljusrosa pärlor jätte fint att ha nu till sommaren :) som ett pusch för att jag är duktig i skolan och de blir jag jätte glad över och uppskattar.
Bara för de så ville inte jonathan vara sämre så när vi kom hem idag efter dagis hitta jag ett paket i hallen som tydligen va till mig, både för att jag är duktig i skolan o sedan för att jag har namnsdag på tisdag så jag öppna paktet och såg att där i låg de ett presentkort från Gina tricot, min älsklingsaffär.
Men beloppet fick mig nästan att slå omkull 2000 kr!! Jösses säger jag bara, men blev jätte glad nu kan jag shoppa lite ;) Ne då ska ta de lugnt och ska bara köpa bra saker och inte en massa skit, tack älskade du <3

Ne nu blir det att lägga upp lite bilder från denna dag och sedan att sova :)



Eliott fick en traktor med flak av sin lillefarbror sebastian som han satt på när vi skulle hem så jonathan fick dra honom hem :) Mammas sötnos!



Kläderna till Engla jag hade beställt, ett startpaket som består av en haklapp, en liten mössa, en pjyamas, en body, en t-shirt och ett par byxor :)


Armband som jag fick av mamma, fick även ett matchande halsband :)


Presentkortet jag fick av Jonathan :) <3

Jonathan va även på ikea en snabbis med micke för att köpa en bäddmadrass till vår säng och även ett stort täcke så vi alla kan ligga under ett tillsammans :) Blev även två korgar som vi har till vår byrå i hallen hade två innan så nu ser det ut såhär:


Mkt bättre med 4 korgar än bara 2 :P

Ne nu blir det som sagt sängen, Godnatt.


Sängen och barntv :)

Jo jag kände visst mig själv väldigt väl, igår somnade jag och eliott tillsammans i sängen strax efter 9. Vaknade till ett par ggr av jonathan men somnade om lika fort så jag sov till halv 9 imorse. Riktigt skönt :)
Känner mig utvilad samtidigt som jag är trött, kanske för att jag har sovit för länge eller så är jag trött helt enkelt.
Ligger bara hemma i sängen nu och myser med eliott till barvntv, myspys :) <3
Det är så mysigt att bara få vara med min älskade son och mysa.

Jobbar idag 16-21 imorn 07.00-11.45 ska möta upp mamma på stan efter jobbet och sen åka och hämta eliott tillsammans så hon vet vart dagis är ifall hon behöver hämta honom ngngång nästa vecka.
På fredag är jag ledig skönt, sen lördag 7-13.30 och sen rast till 16.30 för att jobba till 20. Söndag jobbar jag 14-20 och sedan jobbar jag måndag för att jag är ledig på tisdag :)
Men på tisdag blir det att baka tårta och handla, karln fyller ju 25 så blir kalas här hemma med tårta och vänner och släkt :) Haha att tiden går så fort, kommer ihåg när han fyllde 20 :P haha.
Får se vad jag och eliott ska ge honom i present, tittade lite igår men ska titta mer på tisdag så får vi se.

Blir nog att laga lunch snart till oss för att sedan fixa oss lite, även fast det är tråkigt väder ute så kan de kanske bli en liten promenad annars blir det bara att vara hemma och jag fixar mig inför jobbet, ska även möta upp anneli för lite skitsnack vid halv 3, hon slutar kvart över 2 :)

men vi höres.

<3


Segis

Hej!
Helt korrekt!Har sett dig göra den under lektionen utan problem, därför ville jag att skulle göra den och skicka den.Blir ett klart MVG i data, har bedömt allt du gjort.
..mv.  Tobbe
den 27 april 2010 12:12:20
Ljungdahl Torbjörn
Känns skönt som tusan, mitt första klara Mvg i slutbetyg, har nu slutbetyg i data och i psykologi Mvg och VG, hoppas även vi får veta vad det blri för betyg i Msk denna vecka :)
Resten av betygen får vi nog inte veta förens vi är tillbaka från praktiken.

Det går jätte bra på praktiken, men är redan slut i kroppen och i huvudet :P Men det blir ju så de första dagarna när man inte är van vid detta. Igår jobbade jag 16-21 och idag 7.00-11.45. Imorn ska jag jobba 16-21 och på torsdag blir de 7-11.45 igen sen är jag ledig på fredag :)
Jobbar sedan lördag och söndag igen, lördag är delad tur så känns lite sisodär men det kommer nog att gå bra. Blir ju att jobba en del för att få in mina 175 timmar :P
Efter jobbet idag iaf så mötte jag upp mamma på stan, hon bjöd på lunch och sedan gick vi runt och titta lite, blev att gå in på Cubus de hade 30% på allt idag så blev 4 klädesplagg till engla och sen en jätte fin body av mamma till henne. Hittade inget till eliott men har beställt en massa kläder till honom från Hm som jag ska hämta ut imorn tror jag.
Hittade en massa fina bebiskläder på Lindex också men även kappahl, man blir ju kär i allt, allt är så sött och så rosa :) Men man måste ju hålla sig i lite också får inte handla för mycket nu o början. hehe men de är lättare sagt än gjort.

Eftersom jag börjar sent imorn så får eliott vara hemma och ledig med mig och mysa :)
Annars denna dag blir att ta en sak i taget, skulle bara kunna sova hela tiden efter jobbet :P
O valborg på fredag, ja vem bryr sig egentligen? Spelar ingen roll om jag skulle vara gravid eller inte men hur kul är det egentligen, stå ute o frysa och titta på en brasa och dricka sig aspackad? Känns som 14-års varning! Jag ska bara vara hemma med familjen och mysa eftersom jag är ledig för sedan på lördag börjar jag kl 7 på morronen!

Ne nu blir det att titta på tv och mysa med eliott sedan lär ju vi somna tsm i soffan :) men de är bara mysigt.

Är så himla lycklig och mår så bra.


Pastasallad!

Solen sken fint imorse när man vakna av eliottplutt som slog på sin mamma för att hon skulle vakna, vi låg och myste till barntv för att sedan gå upp och äta frukost tsm, vi lät pappa få sova ut idag.
Både jag och eliott somna vid halv 10 igår kväll men de va skönt, de behövdes verkligen!
Fortfarande seg i kroppen idag men försiktig med maten.

Senare på dagen ville ju inte solen vara framme när det var dags att möta upp sara på stan så de fick bli en pastasallad på mokka istället. Tänkte ta en bosses efter men ne solen va borta så får vänta tills iveckan.

Annars har vi bara varit hemma idag och tagit det lugnt, skönt de med när det är söndag.
Eliott får som sagt vara hemma imorn eftersom jag börjar kl 16 och jonathan slutar 14 så skönt att bara få vara hemma och mysa med honom. Blir en sväng till ica också, ska hämta ut paket från HM och sedan köpa tabletter på apoteket mot denna förbannade halsbränna som aldrig vill ge sig :( känner ju inget på dagarna utan det kommer ju på kvällarna när man ska sova :(

Förhoppningsvis får jag mitt schema imorn så man kan anpassa sig efter de, både vad det gäller eliott och sedan att vara social med alla :P

Nu blir de tv :)
skriver nog ett inlägg imorn igen innan jag åker iväg.


Spyor!

Igår efter skolan blev de att uppsöka ming för en lunch med anneli :) Efter de gick vi ett tag på stan, inhandla ett läppglans på HM och sedan ett par jätte fina ljusa mamma jenas, tyvärr var de för tajta när jag kom hem och prova dem så ska byta dem på måndag tänkte jag :) Var bara att åka hem efter stan och fia lite här hemma.
Ringde en tjej på vår vagn som legat ute på blocket ett tag och de ville komma och titta på den igår så efter att de har provkört den och kollat in den så köpte dem den :)
Mötte upp anneli vid ica för att handla lite gott inför kvällen till talang 2010. Blev morötter, dipp och cola :)
Blev att öta lite hemma tsm innan talang. Fick bli kött bullar och makaroner, orkade inte att göra något annat.
Anneli va även snäll och hjälpte mig med håret gjorde en impuls på Ica och köpte en kartong summer highlights så nu har håret blandade färger ska lägga in bild på det när jag är klar med inlägget :)

Men denna natt vill jag aldrig uppleva igen. Vakna av att jag va kissnödig men när jag väl sitter på toan va de bara att spola fort för att vända mig om och spy! Spydde 3 ggr, usch och fy säger jag bara.
Somnade om igen lika fort jag kom till sängen men vaknade ett par timmar efter de igen och de va bara att gå upp och spy 3 ggr till..
Inte för att vara äcklig men spydde inte som jag brukar göra, när allt kommer upp och det är typ löst eller vad man ska säga, utan detta va bara typ morötter, klumpigt och fastna i munnen så fick spotta ur de hela tiden :( usch..
Men somnade igen när jag kom till sängen, när eliott vakna var jag helt död så satte på barntv så satt han bredvid mig i sängen medans jag vila ett par timmar till. Ringde även 1177 va ju skithungrig men visste inte vad man skulle äta.. Har ätit jätte lite idag, vågar inte.. :(
Efter att ha legat i sängen til strax efter 12 och fått i mig en kopp te och en rostad macka var det bara att gå upp och fixa sig, morfar och lillian skulle komma över, skulle ut till babyproffsen för att hitta en sulky till eliott. Hittade en jätte fin blå carena som eliott fick av morfar och lillian, tack så mycket :) <3
Blev stan efter de för en ute fika och senare åka ut till ekholmen centrum och handla.

Åt lite kokt potatis när vi kom hem annars bara legat i soffan och nu har jag flyttat till sängen, känner mig frusen och känns som att man skulle vara riktigt äckligt bakfull :(

Ska bara vara hemma imorn och slappa, städa lite och vila upp inför praktiken på måndag börjar kl 16 så eliott får vara hemma med mig från dagis, han är inte heller helt kry då han fick en bcg spruta för ca 6 veckor sedan och då skulle symtomerna komma nu, som en förkylning, feber, gnällig och hängig..
Kan bli en promenad imorn och vi känner oss bättre och solen är framme.

ne nu ska jag kolla lite på körslaget sen kommer jag nog att somna så rolig som jag är en lördag kväll :(


Såhär ser håret ut nu :)

Älskar er mina underbara! <3


Nya bilder :)

Lägger upp lite nya bilder som jag tog förut idag.
Hoppas att provet gick jätte bra, 7 frågor men mycket egna tankar och funderingar så skrev ca 10 sidor :P haha.
Hoppas jag får veta nästa vecka vad de blir för betyg :)

Blev att åka hem efter provet, plocka iordning och dammsuga, senare till ica med elin och handla lite sen hem och fika med henne, efter de blev de att diska och damma för att sedan åka och hämta eliott.
Har precis ätit middag med sebastian och mia ( jonathans lillebror och mamma ). Bjöd på varm smörgåstårta :) riktigt gott blev det som vanligt.
Ska fixa lite med mina arbeten som ska in på fredag och sedan ska jag läsa lite om njurar för att sedan blir upp till elin och kolla på AA :D Med en godispåse. Ibland får man synda mitt iveckan.

Pratade med min handledare förut från hagalund, börjar på måndag kl 16-21 och tisdag 6.45-11.45.
Får mitt schema på måndag. Men det lät så himla snälla så det känns jätte skönt, tror detta kommer att bli jätte bra och kul :)
Längtar faktiskt till på måndag :)

Ne nu blir de bilder och sedan skolarbete.











Ljusparty!

Ja nu var det snart redan onsdag, snart har redan halva veckan gått. Känns skönt.
Idag har jag och Elin varit hemma hos Angelica på ljusparty, va riktigt trevligt.
Hade sagt innan att vi absolut inte skulle beställa något men de blir ju alltid något, fick bli 12 pack doftljus.
Beställde även en födelsedagspresent åt min kära mamma:)

Efter det var det bara att åka hem och natta eliott o sätta sig lite vid datorn och tvn. Har läst även nu lite tills imorn har prov i MSK imorn vid 8.15. Efter de så slutar vi, riktigt skönt. Även torsdag slutar vi vid kavrt i 12 och på fredag slutar vi vid kvart i 12 :) Skönt att få sluta tidigt, hinner man hem ett par timmar och fixa innan man ska hämta busungen på dagis.
Imorn kan de ev bli en tripp till stan med elin :)
Imorn ska jag även ringa till min praktik, börjar ju på måndag. Känns skönt, få komma ut lite och träffa folk. Men kommer sakna skolan :P
Efter praktiken går vi bara 3 dagar sen är det sommarlov.
Skönt med sommar, jag längtar verkligen! Bara sitta på balkongen och njuta av solen.

Den 7 Juni kl 18.00 kommer det att vara Spa party hemma hos mig, med inriktning på handvård.
Hoppas jag får ihop ett gäng :)

Ne nu ska jag försöka sova så jag är utvilad tills imorn när vi har prov :)

131 dagar kvar nu <3 Längtar så oerhört mycket. Vill att du ska vara hos oss nu. Få träffa din underbara storebror och din mamma och pappa som älskar dig så! <3
Men snart så är du här hos oss!


Mammas älskling med hans fina jacka och skor som han fick av Lillian och morfar från thailand :)
En riktig liten tuffing han är min gosunge!

Känns så konstigt nu när eliott är så duktig o sover hela nätterna i sin egna säng, är van att ha honom bredvid mej, ngn som ligger på mej, tar på min kudde eller sparkar lite på mej men nu är du så duktig så du sover hela nätterna i din egna säng så mamma får ligga o kramas med kuddarna :P haha.
Ne men skämtosido det är bra att han sover i sin säng, blir tufft sen annars när Engla kommer för hon ska få sova i spjälsängen, sedan självklart på morronen är de mysigt om vi alla ligger tillsammas och myser men skulle vara jobbigt om vi ska ligga 4 personer i sängen o knuffas.


Plugga plugga plugga och plugga!

Jahopp nu var det helg igen men känns inte så speciellt, har pluggat hela dagen. Gjort ett arbete inom datorkunskap på ca 8 sidor ska lämnas in på fredag men skönt att ha det gjort och är nästan klar med min andra inlämning i MGK känns jätte skönt så kan jag koncentrera mig på att plugga till mina två prov iveckan.

Igår blev det som sagt att vara på Us kl 10 för att få kolla på Engla igen, mamma följde med. Allt såg jätte fint ut och de var så nöjda. Var häftigt att se att samtidigt som de höll på att titta på henne så såg man hur hon sparkade och de kändes alla gånger men bara mysigt :) <3
Som tack för att jag ställde upp så fick jag två bilder till på henne och sedan två biobiljetter men jag hade klarat mig med att bara få titta på henne. Såg även att hon mumsa på något gott när de höll på.

Hade dataprov igår i skolan men tror det gick ganska bra, kändes bra iallafall tkt inte att det var svårt och jag gjorde alla uppgifter.
Efter skolan blev det att hämta eliott och sen gick vi ut för att leka med elin, micke och elvira. Blev att gunga lite som eliott verkligen inte tkt om men att leka i sandlådan är favoriten.
Blev sedan att gå upp till oss för att umgås och äta max mat som var riktigt gott :)
Kollade lite på talang tillsammans och sedan hjälpte jag elin med att söka jobb.

Idag händer det inte mycket bara vara hemma ska börja med någon mat snart tänkte jag och sedan blir det kanske att gå till ica och köpa lite godis inför kvällen, det är ju lördag idag :)

Imorn kommer nog Lillian och morfar hit på en fika. Morfar sitter just nu på en färja från tyskland till Göteborg och lillian hämtar honom där imornbitti när han är framme så på vägen hem stannar de här på en fika :)

Ne nu är denog dags att komma på något att äta till mat.
Ha en bra lördag och en bra helg!


snabb uppdatering.

Siter just nu hemma helt ensam, känns skönt att få vara hemma ett par timmar utan son o ens karl :)
Väntar på att de ska komma från crendo o fixa lite här hemma och även stångå rörservice så sitter här lite o lyssnar på musik. Ska även ta tag i att städa här hemma medans man är ensam hemma o sen försöka äta något :)
Hade prov imorse men de kändes som att de gick bra, va inte alls svårt som tur va :)
Fick tillbaka en inlämningsuppgift i MGK och fick MVG- men är jätte nöjd, skrev så slarvigt så de förstår jag verkligen, trodde inte ens att de va i närheten av ett Mvg men de känns skönt iaf :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske bara vara hemma och fixa lite och ta de lugnt, börja med en inlämningsuppgift i skolan kanske göra klart den och sen göra klart data uppgiften så slipper jag de ihelgen :)
Vill ju egentligen vara ute hela tiden men ibland måste vara inne också o göra tråkiga saker..

Ne nu ska jag röra på mig, engla sparkar så i magen så bäst att jag rör mig lite :)

<3


Engla :)


Engla vecka 20 :) <3




Bebis mage vecka 21:)


Tisdag :)

Varåt dålig på att uppdatera har inte orkat helt enkelt att sitta vid bloggen, förlåt mig.
I fredag blev det först bara att vara hemma för att sedan få ett impuls mess av alexandra o fråga om jag ville ta en fika så det blev det, en fika på steve´s :) Köpte även med mat hem till jonathan och eliott de fick bli m´c donalds, men gott var det :)
I lördags kom mamma och tommy och lämnade tiffie en stund, eliott blev jätte glad över att få leka med henne.
Framåt kvällen blev det att bara vara hemma med familjen och elin och elvira, blev att äta pizza och att kolla på körslaget :) Så kvällen blev lugn och skön i soffan.
I söndags blev de att Lillian kom hit på en fika, "fira lite" att de blir en flicka.

Igår började skolan igen och det kändes skönt, nu har man något att göra igen, visst är det skönt ibland att ha lov men ett par dagar räcker sedan blir man rastlös.. Så igår va de prov i Mgk och det gick över förväntan, tkt de va jätte svårt och att jag inte skulle få G men fick veta idag att de blev VG- så de känns skönt.
Efter skolan igår blev de att johanna kom hit både på en fika och på mat, snacka en massa skit och bara umgicks.
Idag va de skolan mellan 8.15-14.30, hade redovisningen i MSK och det gick jätte bra. Gruppen fick MVG på arbetet och redovisningen så de känns jätte skönt. Sen pratade jag med min lärare för att höra hur jag ligger till i MSK och han sa att jag ligger på ett MVG så nu blev pressen stor på mig inför provet nästa vecka.
Men det är mycket nu i skolan innan praktiken, på måndag är det bara en vecka kvar och när vi är tillbaka från praktiken går vi bara i skolan i 3 dagar och har inga prov eller något då så måste ge allt nu de sista dagarna..
Imorn blir de att plugga till Voo provet på torsdag, ska även läsa lite idag, blir även en lunch imorn med anneli :)
På torsdag ska jag sitta lite vid datorn för att kolla inför fredag då jag har data prov.
Nästa vecka har vi en liten inlämning i MGK och prov i MGK och MSK  och en stor data inlämning sen ska det vara klart hoppas jag.
Kommer även att ha två inlämningar i Voo under praktiken.
Men detta ska gå bra :)

Så helgen som kommer ska jag dyka ner i böckerna! Och göra mitt dataarbete på datorn!
På torsdag kväll kommer äntligen morfar hem från Thailand :D
Så på lördag kommer morfar och Lillian hit, är det bra väder blir det Bosses annars får vi se vad de blir.

Nästa fredag åker Eliott, mamma och Tommy till Göteborg och hälsar på mormor och Gilbert :)
Blir mysigt och spännande för Eliott att få åka dit och leka med hundarna och umgås med sin gammelmormor som han inte träffar så ofta.

Jösses säger jag bara vad Engla sparkar och har sig där inne, blir lika överraskad varje gång hon sparkar till så hoppar till och nästan skriker rakt ut. Förut när jag och Johanna va ute och lekte med eliott i sandlådan va jag tvungen att ställa mig upp flera ggr och gå runt lite för hon sparkar så mycket..
Men det är bara mysigt, då märker man verkligen att man har en liten bebis i magen :) <3
Längtar tills du kommer min älskade flicka.
138 dagar kvar! <3

Jonathan beställde en hel del igår från Hm ska bli spännande att få hem paket med kläder till honom, eliott lite till mig och sedan lite till hemmet sedan blev det även ett hello kitty startpaket till Engla :)

Måste srkiva av mig lite men inte just nu, kolar på dateing in the dark och sedan blir husfruarna:P
Kanske kommer ett till inlägg under kvällen får se.

Lite bilder ska det bli iallafall!






(Bilden på mig ser för jävlig ut men tröjan är fin, fick den av Lillian från Thailand oh tiger huvudet ser roligt ut när magen är stor).


:)

Allt är så underbart.
Va på ultraljud igår och allt såg jätte bra ut.
Fick även veta vad det var som låg där inne :)
Det är en liten flicka, en Engla blir det! :) <3
Åhh jag kan knappt tro att det är sant, mammas lilla prinsessa ligger där inne.
Så himla lycklig nu, eliott o engla mina små älsklingar! <3
Det spelar faktiskt egentligen ingen roll om det hade blivit en kille igen, jag är bara lycklig att det är ett helt och friskt barn som ligger där inne. Sedan önska jag mig en flicka o önska de får man.

En helt obeskrivlig känsla i magen. O magen den bara växer o växer :)
Inte långt kvar nu, eller hon ska komma i augusti men har gått halva tiden :)
Mår så himla bra förutom foglossningen som går upp och ner men detta klarar jag.

Skolan på måndag igen då, känns både skönt och tråkigt..
Ska plugga idag, imorn och söndag har prov på måndag och har inte ens öppnat boken än men de skulle inte vara så svårt så de går nog bra. Blir ju ganska mycket nu i 2 veckor innan vi går ut på APU.
Jag fick min APU på hagalund som ligger i T1 så de blir helt åt fel håll eftersom eliotts dagis ligger i ullstämma men vi får klura ut en dag i taget, som tur är så har jag min älskade mamma som ställer upp och även morfar som kommer hem från Thailand på torsdag :)

Ne nu ska jag duscha och fixa mig iordning lite, ska ner till stan vid 5 och möta upp Alexandra för en fika, ska bli trevligt, så himla lääääänge sen vi träffades :( så blir att snacka en massa skit.
Annars ikväll blir det talang och en stor godispåse, ev springa upp och ner i tvättstugan.

Men vi hörs ihelgen eller början av nästa vecka, ha de bra alla :)



Min lilla Engla <3
Fick nya bilder igår ska bara få in dem i datorn först så ska jag lägga ut dem.


Stora dagen idag! :)

Äntligen är det denna dag, dagen jag har längtat efter! Kl 3 då är vi på Us, jag är lycklig bara den lille/lilla där inne mår bra, men håll tummarna så vi kanske kan få veta vad det är som ligger där inne :)
Så spännande, pirrigt och nervöst :)
Igår kväll när jag skulle sova då kände man verkligen att det låg något litet där inne i magen. rörde runt på sig och sparka som tusan, kunde inte somna men det är bara så mysigt, en härlig känsla :)
Känner det ju mer nu när man ligger eller sitter still.

Blev en promenad till stan igår med eliott, elvira, elin och micke, åt lunch på thao cocconut :)
Efter de blev de att gå in i lite affärer och sedan premiär äta en glass på bosses, riktigt gott :D
Blev äntligen ett par svarta chinos från Gina och en skjorta-tunika i vit-blå blir fint att ha i sommar :)
Kväll spenderades hemma hos elin och kolla på andra avenyn. Och snacka skit som vanligt, vi är ju ganska duktiga på det. haha.

Idag blir det att möta upp mamma på stan vid halv 1 gå och kolla lite och sen försöka hinna med en fika/lunch för att sedan möta upp johanna och jonathan på stan för då åker vi alla upp till Us medans mamma har eliott så länge :) Han följde med förra gången men så svårt med honom när han vägrar sitta still och ska vara överallt så bättre han är med mormor så länge :)
Får vi veta vad som ligger i magen blir det att köpa något på HM efter ultraljudet :)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag utan det märks, ska försöka plugga ikväll och hela dagen imorn sen lite på lördag och hela söndagen. Inte roligt men de måste göras har ju en del till nästa vecka :(

Ne nu ska jag fixa frukost och få upp jonathan ur sängen eftersom han börjar jobba nu vid 10 :P

<3





Nya bilder.

Usch dålig uppdatering på mig har inte orkat att blogga.
Gick på lov i torsdags så skönt att vara ledig, är nu ledig i en vecka till :)
I fredags blev det att baka med elin, de blev toblerone muffins och påskmums, riktigt gott.
I lördags åkte hela familjen med mamma och tommy till jörgen och eva för att äta påskmiddag med hela tjocka släkten :) Jätte mysigt och gott var det. Blev att sova hemma hos mamma och tommy, hade det riktigt trevligt.
Igår åkte vi hem och då blev de att stanna på CG och handla.
Idag blev de att städa här hemma och senare kom Lillian förbi på en fika åkte även ut till ÖB med henne och hittade en del.
Imorn kommer mamma hit vid 10 tiden för hon ska iväg till us vid 1 tiden och då ska jag och eliott möta upp sofia på stan för att äta lunch tillsammans :)
Onsdag blir det att plugga här hemma med anneli, eliott får gå på dagis ett par timmar så vi kan plugga i fred.
Har två prov nästa vecka :(
Snart är det torsdag, längtar som tusan :) Hoppas hoppas!

Ne nu ska jag lägga in lite nya bilder sedan blir det att kolla klart på Johan Falk och sedan sova.

Älskar min underbara familj och släkt <3 Är så lyckligt lottad som har er alla!








RSS 2.0