Söndag med mycket bus.

Vecka 14+1 :)




De va detta som va hemligheten :) De kommer en till liten i slutet av augusti :D
Känner mig redan stor så vill inte veta hur stor jag blir innan jag ska föda. :)
Hoppas på en liten flicka denna gång men jag är glad bara jag får ett friskt barn. Känns helt underbart :)

Blev ändrade planer igår, Lillian hade jätte ont i huvudet så vi bestämde att hon skulle komma idag istället så var bara hemma igår, jag och eliott gick över till elin och elvira och kollade på melodifestivalen annars var de lugnt.
Och idag blev de att åka till busfrabriken och vi alla lekte av oss lite :) Speciellt micke och jonathan, haha. De lekte nog mer än elvira och eliott :) Eliott fick även en godispåse av fadder sarah :)
Efter busfrabriken åkte jag och elin med Lillian till maxi blev även en snabb sväng in på kappahl, lillian skulle köpa ett par byxor. Tittade på söta bebiskläder men ska hålla mej till efter den 8 april, ska på ultraljud då igen och har vi tur kanske vi får veta va de blir och då ska jag köpa kläder :) hehe.
Blev som sagt taco här hemma efter maxi och så fick vi alla något från thailand :) Jonathan fick en tröja, eliott 2 par skor, en jätte tuff Ferrari jacka, två tröjor, två par byxor och strumpor :) Jag fick två jätte fina plånböcker jag hade beställt av Lillian och sedan linnet på bilden Ed hardy och även två ed hardy tröjor :) Tackar <3
Ne nu måste jag plugga har ju prov imorn :( usch känner verkligen att jag har pluggat för lite men men jag gör mitt bästa så får vi se hur de går :)
Håll tummarna för mig :D


Lördag :)

Igår va de fredag och började dagen med att ringa till Bvc ville få en tid till läkare åt eliott. Han hostar så himla mycket nu, tkr så synd om honom kan inte vara kul att hosta så. Precis efter de hade ring så hade vi en tid 20 min senare så va bara att springa och klä på oss och sedan ner i vagnen och köra iväg till Bvc. Mysigt väder igår eller inte.. Regn och sen +5 grader.. Skönt att de va varmare men behöver ju inte regna.. Efter Bvc va de bara att gå hem och göra sig iordning för att sedan möta upp elin och elvira utanför för att åka till Ikea en sväng :) Skulle egentligen inte ha något speciellt från Ikea men de blev hostmedicin till eliott som läkaren skrev ut och sen självklart ljus när man är på ikea och sen åt vi mat på Ikea myysigt :) 
På kvällen blev de bara att vara hemma och ta de lugnt, åt pizza och kolla på let´s dance, va ganska trött och hade väldigt ont i huvudet så somnade tidigt igår. 
Just nu regnar de och snöar samtidigt så väldigt mysigt väder.. :( Så trött på detta redan, vill ha sol och vår nu! 
Kunna sitta och äta glass på stan från bosses, gå i kjol, klänningar och shorts :) Stora solglasögon som alltid. 
Har varit duktig idag och varit uppe tidigt, har redan hunnit med att diska, damma och dammsuga och städa iordning eliotts alla leksaker :) Blir nog snart lunch för eliott och sen sova middag tror jag, ska passa på då att göra mig iordning för sen kommer Lillian och hämtar upp mig för att åka ut till maxi och inhandla för vår taco ikväll :) Ska bli jätte myysigt :) Får se om vi även får något idag av henne från Thailand :D 
Annars måste jag vara duktig och plugga lite idag.. Usch känner att jag inte kommer att klara provet på måndag tyvärr men då får man en till chans som tur är :) 
Ne nu måste jag kolla till eliott tror han river ner allt igen som jag har plockat iordning så fint.. :( 
Ha en bra helg alla så hörs vi :D 







 


Torsdagkväll :)

Va ett par dagar sedan jag skrev här men då har jag mer att skriva idag :P
I tisdags blev de att först bara vara hemma på dagen och ta de lugnt med eliott för att senare åka in till stan och lämna tillbaka en tröja, mötte upp johanna och åkte till ica för att handla ngt att äta den kvällen :) Till fikat kom även angelica och alicia, mkt trevligt :) Va länge sen jag träffade alicia så hon hade blivit så himla stor.
Igår var vi bara hemma och tog de lugnt, orkade inte göra något speciellt, utan framåt kvällen kom mamma och tommy hit på mat, bjöd på varm smörgåstårta som de älskade som tur va :D Idag blev de att åka till stan med eliott, Elin och Elvira. Köpte lite smink på hm, två par byxor till Eliott och sen en tröja till mig från Gina :) Blev även en pastasallad på Mokka inne på Filbyter, alltid lika gott :)
Handla på ica efter stan och sedan hem för Lillian ringde och ville komma förbi på en fika och så skulle vi åka ut till maxi och handla lite :) Äntligen fick man träffa henne, nu när hon har varit borta i 4 månader så kändes jätte kul och man såg att eliott blev jätte glad och kände igen henne :)
Så på lördag kommer Lillian hit igen på taco och en massa mys.
Imorn kan de bli ikea med elin och sen mys på kvällen :)
Sedan får vi ladda upp inför söndag för då blir de busfabriken för mig, jonathan, eliott, elin, micke och elvira ska bli jätte kul :D haha. Vi alla blir väl som små barn på nytt. haha.
Måste börja ta lite kort så jag kan ladda upp nya bilder här på bloggen.
Måste även plugga ikväll, imorn, lördag och söndag har ju fortfarande prov på måndag :(
Usch jag vill inte, det är så svårt och så himla mkt att läsa speciellt när man inte vet exakt vad som kommer att komma på provet :(
Ne nu får jag vara duktig att plugga istället för att sitta här :P
Men vi hörs säkert imorn igen annars får ni alla ha en bra helg :)
Pussss


Måndagkväll.

Jahopp då va denna måndag snart slut. Vad har man gjort idag då? Ne inte mkt jag, eliott och jonathan har varit nere på försäkringskassan och fixat lite sen bara varit hemma, tvättat och fixat här hemma. Så himla kallt ute så man vill ju verkligen inte gå ut och sedan på morronen och kvällen mår jag verkligen skit men på dagen känner jag mig frisk.. O eliott stackarn blir verkligen inte av med sin snoriga näsa och nu sin slemhosta, men en bra sak med hostan är att antagligen släpper de i bröstet nu på honom så hoppas han blir bättre snart :) Har ju varit till och från i snart 4 veckor :(
Imorgon blir de att bara vara hemma, johanna kommer så blir väl att både äta och fika som vanligt :) hehe. men de är bara mysigt :)

Jahopp nu snöar de IGEN så mysigt eller inte.. :( är så himla trött på detta väder nu, vill ha vår, sommar! Äta glass på bosses, gå runt i kjol, shorts, linnen och klänningar, sitta ute i solen, alla mysiga uteserveringarna, åka och bada, umgås med familj och vänner, grilla. Så himla mysigt, vill att de ska bli sommar nu! Hoppas på en lång och varm sommar!

Äntligen på onsdag kommer Lillian hem från Thailand, hon har ju varit där sen början av november så nu är det på tiden tycker vi att hon ska komma hem, hon är saknad till tusen! Ska umgås så mycket som möjligt med henne till helgen! :)
Eftersom eliott är snorig och jag har sportlov så ringde jag till dagis imorse och sa de att eliott får vara hemma till på måndag. skönt med lite lov tillsammans :) Ligga och mysa i sängen på morronen framför barntv, vet inget bättre än de :)

ne nu blir de mys framför tvn men vi hörs säkert imorn :) Ha en mysig måndag kväll alla!


Söndag eftermiddag.

Hade en jätte trevlig och mysig kväll igår med elin, micke och elvira :) Kollade på beck i stormens öga, den var verkligen inte bra tkt inte jag iaf.. Somnade sent igår allihopa så blev en lite sovmorron imorse :) Efter de skulle jag och elin försöka ge oss ut i detta snöoväder men de gick bra :) inte alls mkt folk på ica och förstår de, behöver man inte gå ut i detta väder så stannar man nog helst inne.

Vilodag idag annars, bara legat i soffan framför tvn :P haha. Håller på med maten nu blir riktigt barnmat som min mamma säger pommes med korv :P haha men de är så himla gott ibland.
Både jag och eliott är fortfarande förkylda så tänker nog att eliott kommer att få vara hemma en del under veckan eftersom jag har ändå sportlov sen kommer ju hans älskade tante Lillian hem från thailand på sondag så vi kommer att träffa henne och umgås så mycket som möjligt :) Ska även iväg och köpa regnställ och gumistövlar till eliott, visst är de tidigt men bättre att ha de hemma man vet ju aldrig med detta väder längre..

Ikväll blir de också att bara ligga framför tvn och mysa ner oss med en massa gott :)

Vi hörs kanske senare ikväll annars skriver jag imorn :)


Lördag.

Igår blev de skola mellan 8.15-10.00 och sedan sluta vi, gick på möte då och sen till skolan igen för att skriva ut mitt jenny arbete som skulle lämnas in. Efter de mötte jag upp Johanna och vi tog en lite lätt lunch på Steve´s, blev en baguette fylld med kycklingröra, älskar deras kycklingröra :D Efter de blev de att gå och kika lite på stan, köpte en jätte fin aprikos färgad tunika åt mej på Gina tricot men kände mig som en bakelse men blir fin att ha i sommar :) Blev även att kolla in nya sko punkten som har öppnat i stan hittade en del fint men ska lugna mej till nästa vecka iaf :) Blev även ett par jeans leggings från Hm, två tröjor till Eliott och lite smink :)
Handlade även på Ica med elin inför kvällen och denna kväll :)
Sofia kom senare framåt kvällen och vi satte oss i soffan med cola, popcorn, godis och ostbågar :) så de ska vara, muuums :) Somnade en stock när hon åkte efter let´s dance, så himla trött nu för tiden med skola o allt.

Idag håller vi på att storstäda här hemma, jonathan och eliott städar bland eliotts alla leksaker och jag har tvättat golvet, dammsugfit, diskat och ska strax städa badrummet sen är jag klar :) Luktar rent och gott här hemma nu :)
Blir att äta lite lunch sen och vila med eliott för att senare duscha och sen framåt kvällen kommer elin,micke och elvira och då ska vi laga middag och bara mysa ner oss i soffan :) De bjuds på fläskfilé, klyftpotatis som vi gör själva och sedan elins underbara goda bruna sås och såklart sallad :) Lääängtar.
Imorn blir de bara att vara hemma och ta de lugnt, får säkert dra ett varv med dammsugaren igen, brukar bli så när man äter en massa chips och sådant på kvällen. haha. Men de gör mig ändå inget vill ändå inte gå ut i detta väder :( Att de aldrig kan sluta snöa, vill ju vår och sommar nu! Hatar denna kyla som aldrig vill ge sig.

Ne nu blir de att städa lite vidare men vi hörs, ha en bra helg allesammans!




Torsdag kväll.

Ääääntligen är jag klar med min uppgift som jag ska lämna in imorn :) Känns riktigt skööönt trodde jag aldrig skulle klara den eller bli färdig för kände att den va svår denna gång.. Men de gick till slut, prata med mamma i telefonen så hon hjälpte mig och då flödade mitt huvud efter det :) Tack mamma för att jag har dig och för att du hjälper mig. I detta läge känns de skönt att ha en mamma som själv är utbildad till undersköterska.haha.

Fick även veta idag i skolan ett betyg till på en uppgift vi fick, man kunde högst få VG+ för det var inga MVG frågor och jag fick VG+ så det känns riktigt skönt :) Känner att detta går lätt och bra eftersom jag är motvierad och jag vill verkligen detta då känns allt mkt lättare och roligare. Så detta kommer jag verkligen att klara :)

Vill även tacka min underbara granne elin :) Hon kom förbi förut med elvira när jag låg här hemma ensam och vilade, hon hade handlat med sig fika och baguetter så vi gotta oss :) sen skulle jag som sagt städa och diska här hemma och gullig som hon är så hjälper hon mig så allt gick väldigt mkt fortare och lättare :) Tack elin, du är bäst! <3

Ne nu blir de tv och sen sängen :) känner att de fortfarande ömmar i huvudet :(
Och även halsen gör ondare igen o näsan rinner och vill verkligen inte bli sämre så den bästa medicinen är då att sova :) För imorn är det skola igen kvart över 8 ska lämna in arbetet då sen ska jag iväg vid halv 11 och efter de möter jag upp Johanna och då ska vi äta lunch tillsammans och sedan gå lite på stan, ska gå in med henne till en frisör, hon vill fixa håret nu :) Sen ska jag köpa ett jätte fint linne på Gina till mej själv och sedan en overall till Eliott. Efter de blir de att åka hem och möta upp elin för att gå till ica o handla lite för kvällen o lördagen :) Imorn kväll blir de att tvätta med även Sofia kommer över för att titta på let´s dance och gotta oss lite :P haha.
På lördag kommer Elin, micke och elvira över så ska vi laga mat och bara mysa tillsammans :) <3

Pusss påer


Söööta grannen elin :)


Torsdag.

Igår vid lunch tid träffade jag upp mamma på stan och vi gick till cioccolata för att äta en pasta sallad med kyckling :) Mums säger jag bara, den salladen var saknad. Efter de skulle jag egentligen ha gått tillbaka till skolan för att ha haft data lektion men orkade inte så gick med mamma ett varv på stan. Sen när de va dags för henne att ta tåget hem åkte jag hem en snabbis innan jag skulle hämta eliott på dagis. Johanna messa och sa att hon slutade tidigare så hon hoppa på bussen i stan och jag är hemma så åkte vi tilsammans till eliotts dagis :) Efter d eblev de att handla lite på ica för att sedan gå hem och börja med maten, bjöd på varm smörgåstårta igår,mm jag älskar den! :) Satt och snacka en massa skit och bara umgicks hela kvällen blev även en fika och en varm choklad med grädde, riktigt gott :)

Idag gick jag till skolan vid 8 men mådde inte bra, inte sovit bra inatt och kände mig inte riktigt frisk i kroppen. Slutade kvart över 9 så åkte hem ska försöka vila lite sen storstäda här hemma och plugga medans jag är ensam hemma :P haha. Men de behövs går ju inte när eliott är hemma. Så jonathan får hämta honom idag, har jätte ont i halsen, öm i huvudet och magen är inte heller så bra, känner mej hungrig samtidigt som jag mår illa.. :( Usch.

Ne nu blir de sängen för en stund måste samla mina krafter och försöka bli frisk, orkar inte att vara sjuk. Måste ändå till skolan imorn för att lämna in ett arbete för sen är de sportlov :)


Söööötnosar :) <3

Skolan.

Har ju inte skrivit så mycket om skolan så tänkte skriva lite :) Idag gick jag 10.15-16.00. Mamma kom imorse och tog eliott, hade feber och är så himla snorig igen :( tkr så synd om honom, han går in nu i 3:e veckan som han är snorig. Ska ringa Bvc imorn och se va de säger man imorn blir de dagis igen, ingen feber nu och är pigg men lite snorig. Men de är väl inte så konstigt kanske de är ju världes vinter ute :(

Fick tiilbaka vårat psykologiprov idag och jag fick VG var 5 poäng från MVG så de känns underbart :) Var så himla nervös när hon höll på att dela ut proven för hon hade skrivit alla poäng på tavlan vad som behövdes för de olika betygen och bara för att få G var man tvungen att ha minst 30 poäng så de var höga..
Igår fick vi även tillbaka "fallet anna" som vi arbetade med inom vård och omsorg, även de fick jag VG på så känns också jätte bra. SEn hade vi en redovisning förra veckan inom vård och omsorg och man kunde bara få G eller G+ och jag fick G+ så de känns riktigt bra med skolan nu :) Har en inlämning imorn om filmen American History X så hoppas på bra betyg även där. Fick bra på förra filmen vi lämna in, han sätter ju inga betyg utan lämnar bara omdömen typ Ok,bra,väldigt bra eller mycket bra och sist fick jag mycket bra så de hoppas vi på igen :) Har även en inlämning till på fredag som heter "Fallet Jenny" som jag ska arbeta med imorn och på torsdag :) Tänkte även skriva prov på fredag inom mediciniskgrundkurs men jag väntar till måndagen efter lovet, orkar inte att stressa och vill ha bra resultat på provet så bättre att ta de efter lovet :)

Usch börjar få ont i halsen så ska göra mig lite nu sen lägga mig framför tvn och mysa med eliott innan han ska sova :) för nu börjar han gnälla så de är nog dags snart :)

Sov gott alla!

Puss<3

Rolig nyhet!

Idag har jag fått veta en rolig nyhet! Åå de pirrar i hela kroppen, är så himla lycklig och glad. Vill gärna berätta men jag väntar ett litet tag till men snart får ni veta :) Jag längtar till tusen!

Älskar min familj så himla mkt! Ni är de bästa som finns. <3




Måndag, ny vecka med nya utmaningar och nya förutsättningar!

Jahopp då var det måndag igen, en ny vecka med nya utmaningar och nya förutsättningar!

Känner mig sårad, förstår inte vad jag har gjort dig som ger dig den rätten att behandla mig såhär?
Har du inget hjärta i kroppen överhuvudtaget? Jag HATAR dig!!
Jag är svag samtidigt som jag är stark
känner mig ledsen men ändå glad, vet ju nu vad du går för, att du bara är ett svin som snackar skit precis som alla andra. Du är inte ett dugg bättre. Känner mig lättad att jag fick verkigen se vem du är och vad du går för..
Du gav mig hopp, du gjorde mig glad, dina ord värmde så..
Hur kunde jag tro atr du mena allvar? Skulle ha lyssnat på de andra som varna mig att du snackar bara skit.. Varför vände jag dig inte bara ryggen?
Det gör så ont i mitt lilla hjärta..
Jag skiter i dig nu, jag skiter i allt detta.

Lördag.

Aha nu va de redan lördag eftermiddag.. Usch tiden går för fort när man äntligen är ledig. hehe.
Igår blev de skola som vanligt mellan 8.15-14.30, alltid lika roligt i skolan, speciellt när de sådant drama i min klass hela tiden. haha. Man har aldrig en tråkig stund i vår klass, haha.

Efter skolan blev de att åka hem och dra ett snabb varv med dammsugaren medans jonathan hämta eliott på dagis, måste passa på för eliott är helt galen i dammsugaren springer efter hela tiden och man får inte dammsuga utan han ska göra de, men då blir de ju tyvärr inte så rent :P Efter de mötte jag upp elin utanför så gick vi en liten promenad till ica för att inhandla för vår myskväll :P Jag köpte även en smörgås tårta blev så himla sugenoch de är ju så himla gott :) Så framåt kvällen kom micke,elin och elvira över för att äta chips,dip och popcorn och titta på let´s dance :) riktigt trevligt och mysigt som vanligt.
Jag och elin bestämde igår att vi skulle ner till stan idag en liten snabbsväng och kolla runt lite men när jag vakna imorse och såg detta väder ville jag verkligen inte gå ut :( usch jag hatar snö och detta kalla väder är så himla trött på detta nu :( vill att de ska bli vår, vill ha sommar!
Så de blir en lugn dag hemma istället, ska äta lite taco och sen ikväll kommer sofia hit och umgås lite :)
Imorn kan de bli en tripp till ikea med elin annars blir de bara att plugga inför denna vecka som kommer. Tänkte göra inlämningsuppgifterna så jag har de klart så är de bara att läsa till provet under hela veckan :)
Har ju som sagt prov i medicinskgrundkurs och det är en del som man ska kuna, det är virus, bakterier och allt möjligt :( så de blir att läsa en del gånger innan jag verkligen får in det i mitt huvud :P

Sitter och kollar på hm´s hemsida just nu har beställt två par tygskor, ett par sandaler ungefär som gladiator, en löpare, två set med armband och en skitsnygg svart skinnjacka :)
Oooo nu vill jag verkligen ha vår, har handlat en del snygga kläder som jag ska ha i vår o i sommar, vill gå runt i tyskor, skinnjacka, mina älskade chinos som jag jämt tjatar om, jenas jacka, kjolar, klänningar. Vill sitta ute på balkongen i solen, gå ut i sandlådan med eliott, springa runt i gräset barfota, bada ute hos mamma, sitta på en uteservering på stan med en kall öl :) vill verkligen ha sommar nu!!!
Hoppas även på att ha ett sommarjobb o tjäna lite pengar :) får ju inget Csn i sommar och vill verkligen inte leva på soc så måste se till att kanske kunna få sommarjobb där jag kommer att ha min praktik mellan vecka 17-22 :D man får alltid hoppas.

Självklart blev detta ett långtinlägg som vanligt :P blir så när jag uppdaterar så dåligt. hehe .
Skönt går bara denna vecka som kommer sen på fredag när jag slutar halv 3 har vi sportlov :) och på sportlovet kommer äntligen lillian hem från thailand :D ska bli så himla kul att träffa henne, saknar henne massor och de gör eliott med de vet jag :) får se va som kan hittas på annars på lovet jag och elin prata lite igår men vi får se :) eliott ska iaf få gå på dagis även fast jag har lov, blir ju ändå bara 4-5 timmar om dagen :)

Ne nu vaknar mitt lilla hjärta som har sovit ett par timmar nu i vagnen, så ska väl börja med maten snart :) men ska försöka skriva imorn igen.
Ha en bra helg alla.

Pusss <3


Torsdag och psykologiprov!

Hade som sagt psykologi prov idag, tror de gick ganska bra :) plugga bara i en timma igår för eliott vägra låta mig få sitta ner i lugn och ro, han ska bara ta böckerna och alla mina papper och rita på de lr riva sönder.. så fick plugga efter andra avenyn när han sov :P Spenderade som sagt andra avenyn hos elin med varma baguetter och saft :) mums de va gott. Vi har försöka att bli nyttiga i veckan när vi kollar på tv program tsm förr blev de bara en massa godis och chips, usch det är inte bra alltså. De handlar ju inte bara om att man kanske går upp i vikt man känner ju även i kroppen att man mår inte bra av allt fett och socker.

Men imorn är de let´s dance och då ska micke,elin och elvira komma över och då blir de godis :) Men imorn är de fredag och då får man unna sig :)

Jag skulle vara en duktig flicka idag efter skolan och när jag hade hämtat eliott skulle laga mat, diska och storstäda men nej då gick och la mig och vila i ca 20 min för va så himla trött hade lätt huvudvärk, ont i naken och ryggen men de är bara efter all spänning som släppte efter provet. Men när jag vakna så måde jag så himla illa att jag vågade inte ens prata, de kändes som jag skulle kräkas om jag bara öppnade munnen. Vet inte vad de är.. Mår inte illa nu fick i mig vatten och äpple som jag låg och åt i sängen, vågade inte ens gå upp ur sängen utan låg där i 3 timmar tills jag blev akutkissnödig :P Mår inte illa nu men känner mig konstig i magen.. Känns som min livmoder drar ihop sig så magen blir jätte liten och då gör de ännu ondare :(

Hoppas de blir bättre så jag kan sova inatt och så jag kan gå till skolan imorn :) Har 3 lektioner imorn men börjar ändå 8.15 och slutar 14.30

Nästa fredag blir de prov i mediciniskgrundkurs och sen har vi 2 inlämningsuppgifter. 1 är om filmen "american history x" och den andra är i omvårdnad så det handlar om ett specialfall inom vården som vi ska försöka lösa :) Tycker faktiskt att det är roligt att gå i skolan, väldigt intressant iallafall. Tycker de är skönt att gå till skolan varje dag, känns så skönt och bra att ha något att göra varje dag, göra något med sitt liv. Så himla tråkigt och bara sitta hemma hela tiden :(

Ne nu ska jag vara en duktig flicka och gå och lägga mig, känner att spänningen o ryggen och naken har inte gått över än.. :( skulle behöva en ordentlig massage :P haha .

Sov gott alla.

Pusss <3




Min älskade son som börjar bli så himla stor, vart tar tiden vägen? Redan den 1 mars så är du 18 månader, tiden går för fort. Älskar dig, mammas hjärta! <3 Du är de bästa som finns.

Onsdag.

Dålig uppdatering sedan helgen pluggar som ett as just nu :( Har psykologiprov imorn och gruppredovisning så pluggar för fullt måste verkligen klara provet.

Har lektion nu i skolan sista, data :P Sedan blir de att åka och hämta eliott och sen hem o lagat mat och sen plugga,plugga,plugga,plugga!! Andra avenyn med Elin ikväll såklart de missas aldrig :)

Hade en jätte trevlig helg kan berätta mer sen när jag skriver hemma :) Denna helg som kommer blir de att bara vara hemma och plugga, har prov och inlämning nästa fredag. Sedan blir de loooov, äntligen :D Kommer bli jätte skööönt.

Ne får uppdatera mer hemma sen :)

20100205

Ville bara säga att jag älskar min son eliott såå himla mycket! Han är de bästa som finns! Är så glad att jag har honom vid min sida. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig min älskade son. Dagen du föddes är oförglömlig.

Vill också passa på att säga att jag älskar alla mina nära och kära väldigt mycket, är så glad att jag har er alla vid min sida! <3
Alla mina närmaste vänner är de bästa som finns och ni ska veta att jag finns alltid här för er, lämnar er aldrig.


Äntligen fredagen den 5:e februari :)

Ikväll kööör vi då brudar :) Kommer bli en oslagbar kväll med dem bästa :D <3

Eliott fis ligger och sover för fullt i sängen men för en gångs skull när en annan kan sova ut så kan jag inte sova :( vakna jätte pigg vid 7 o har legat i sängen i en timma och kan inte somna om :( så himla typiskt. men men får vila på soffan en stund sen framför bolibompa med gullungen.
Ska lämna honom på dagis vid 12, brörjar skolan 12.45 en lektion data :P sen åka och hämta eliott o sen hem, få i honom lite mat och sen kommer mamma och tommy och hämtar honom. Så han ska vara där tills på söndag.
Blir att göra sig iordning och allt de sedan när de har åkt :) ser verkligen framemot tills ikväll, sk abli jätte kul och va ju länge sen nu, jag är ju en duktig flicka nu som jämt är hemma och bara pluggar :P

Veckan har varit fullt upp med en massa skolarbeten. Har prov på torsdag inom psykologi och sen grupp redovisning samma dag så nu är de fullt upp kännns de som. Är så himla glad att jag verkligen kom in på skolan, det är de bästa som har hänt mig. Känns som att jag lever ett helt annat liv.

Ne nu ska jag äta lite frukost innan eliott plutten vaknar :) sen blir de att duscha och allt de där :P

Ha en bra helg alla, ska försöka uppdatera imorn med bilder :)
PUSSS!


RSS 2.0