:(



Lillebebis :) snart den 8 april o då blir de ultraljud igen, hoppas vi får veta va de blir :)

Usch mår inte bra, foglossning o en visdom tand växer upp, skitont i hela munnen :(
Ont i hela kroppen orkar inte gå eller röra mig.
Har som tur fått låna ett bälte av angelica som jag använder hela tiden förutom när jag är hemma så då känns de lite bättre men bara för att de gör så ont så har jag ingen ork till något :(
Har köpt regnställ o gummistövlar idag till eliott iallafall de behöver han till dagis :)

Ikväll blir de bara att ligga i soffan o inte röra mej. haha.
Hoppas karln har med sig kvällsmat, han jobbar så sa åt honom att ta med mat hem :)

Ne nu ska jag mysa med eliott framför tvn :) mammas älskling <3


Wiiiee :)

Nu går de så himla bra i skolan för mig :D
Första gången jag är stolt över mig själv.
Fick veta provresultat idag på medicinskgrundkurs och de blev VG+ så känns jätte skönt :)
Sen på redovisningen i anorexia blev de MVG, inlämningen om anorexia blev också MVG och provet blev ett starkt VG 3 poäng från MVG men läraren va jätte nöjd och glad så jag får ett starkt VG i slutbetyg, känner mig så himla glad och nöjd. Hon sa de synd att man inte kan sätta + i betyget för då hade hon gjort de, hon är så söt och snäll.

Känns så himla skönt att gå i skolan, att ha något att göra om dagarna och att få pengar.
Skulle aldrig bara kunna gå hemma om dagarna och leva på min sambo, bara sitta hemma och inte göra något
ne de är inte jag, jag vill tjäna mina pengar även fast man har delad ekonomi men vill också ha något att göra om dagarna.

Ledig imorn så eliott får vara hemma imorn men idag var han på dagis och det gick bara bra, de va ju inte så många så de känns skönt. Men på torsdag ska han dit igen.
Imorn kommer även min älskade mamma hit, hon skulle till sjukhuset så då ville hon även passa på att träffa oss så får se vad de blir, beror på väder och så :)

Ne ska försöka sova snart, spänner så i magen och trycker i revbenen, gör jätte ont att hosta, nysa eller gäspa.
Men tydligen va de så för mamma också när jag låg i hennes mage, jag låg och tryckte mot revbenen så mamma hade jätte ont. stackarn :(
Men nu vet jag hur de känns tyvärr.. :( ska ringa min barnmorska imorn oxå men inte ang min smärta uatn min halsbränna :(

På torsdag är de bara 2 veckor kvar för ultraljud :) Jag längtar och räknar ner dagarna.
<3


Godnattsovgottodrömsött:)
älskar min familj och min underbara son <3


Min familj :)




Älskar min familj så himla mycket!
Tack för att jag har er, ni är de bästa som finns! <3



Olika bilder :)


Eliott 080901 kl 05.30


















Lite olika bilder vi la in på datorn från min gamla mobil :)


Helg igen :)

Nu var det helg igen och solen skiner :D Kan inte bli bättre. Varmt ute är det också, helt perfekt.
Blev väckt tidigt imorse av eliott fis så varit seg hela dagen men vid två ringde mamma och sa att familjen skulle komma på fika så va bara att hoppa in i duschen och fixa iordning här hemma :)
Andreas (min låstasbror) skulle ut o övningsköra en längre bit så då kunde de lika gärna komma hit på fika, så det var mamma, tommy, tiffie, andreas och hans tjej som kom på fika :)
Eliott hade inte sovit innan men han höll full låda tills de åkte för då blev han gnällig så snart sovit en timma ska väcka honom snart så han sover ikväll också :)
Ätit mat och de ska diska strax för om en timma ungefär kommer Elin, Micke och Elvira vi ska kolla på film och äta marängswiss :) Mumma.
Imorn kväll blir de Johan Falk med Sofia :)

Tur att inte Eliott gick till dagis igår, tydligen magsjuka där igen :S Men på måndag får han gå dit igen om han själv inte är jätte dålig för han är snorig och hostar.. D är så typiskt så fort han börjar bli frisk så är någon annan runt honom sjuk så då blir han dålig igen, stackaren :( Dåligt immunförsvar precis som sin mamma.

Annars nästa vecka är de en del skolarbete som gäller, har grupparbete i MSK och en enskild uppgift i data så ska hålla på med de nästa vecka för sen ramlar ju alla prov in igen. Så slipper man tänka på data uppgiften då.
Får även veta betyg i psykologi på tisdag :D Ska bli spännande, hoppas verkligen det gick bra på provet.
Nästa helg kan de bli en tripp till Norrköping, gå lite på stan och hälsa på Lillian.
Hon börjar ju jobba igen nu på måndag så nu kommer hon att jobba varje dag 8-17 så då får man passa på att träffa henne på helgerna, kanske blir busfabriken också, skulle va trevligt :) Får fråga elin och micke om de är sugna på att följa med :) De ska ju ha inskolning med Elvira denna vecka också, skulle haft de veckan som var men Elvira har varit sjuk hela veckan så får hoppas de kan börja på måndag.

De finns idioter allt, synd bara att just du va en idiot eller de har du alltid varit. Men nu finns du inte i mitt eller i eliotts liv längre, vi klarar oss mycket bättre utan dig, du har aldrig funnits där för mig eller eliott, bara träffat honom en gång och de var när han var nästan 3 månader.. Du sa att du skulle ändra på dig att träffa oss mera och vi skulle få komma och hälsa på dig men ne då som vanligt tomma ord bara.. Jag har försökt och försökt men jag orkar inte längre, du bryr dig inte jag skiter i dig nu.. Eliott har ändå en morfar och jag har en pappa så¨jag behöver inte dig.. Det du sa till mig gjorde så ont, de trodde jag inte om dig men som mamma säger du tänker aldrig utan pratar bara.. Tänker aldrig på att du kanske sårar en annan människa.. Har man inget vettigt att säga kan man lika gärna hålla käften..

Som tur är så har mamma Tommy nu och de förtjänar varandra de gör varandra lyckliga och han känns som en pappa för mig och en morfar för eliott.

Ne nu ska jag diska fått ur mig lite ilska :P haha.
Ha en trevlig lördags kväll :)





Äntligen är de över men bara tills ett tag.

Jösses de senaste dagarna har gått fort och varit jobbiga. Bara pluggat och inte känt mig så social.
Igår hade jag prov i MGK och fick veta idag redan att hon hade tittat igenom de lite fort och jag behöver inte oroa mig för jag hade minst G iallafall så de va bra :)
Idag hade vi psykologiprov och de gick nog bra, svara på allt och var klar fort. Hade även redovisning i MGK som också gick bra fast vi var bara 2 för de andra 2 i gruppen var sjuka så blev lite mer att berätta men de klara vi.
Så nu äntligen är de över men redan den 1 april har vi prov igen i MGK sen har vi påsklov i 13 dagar så då ska jag vila upp mig men måste också PLUGGA igen för veckan efter lovet har vi 2 prov och veckan efter de har vi 2 prov och en gruppredovisning men de är mycket precis då för veckan efter, vecka 17 går vi ut på praktik i 5 veckor :) Kommer bli så skönt att få komma ut och arbeta lite och inte bara att sitta i skolbänken.
Fick ju veta förra veckan vart vi ska vara och har inte hört någon ändring hittills så för mig blir det Hagalund i T1.

Eliott åkte till tante Lillian igår så jag skulle få plugga i lugn och ro igår så han kommer hem imorn igen :)
Så idag blir de bara att slappa, känner mig redan jätte trött men ska hålla mej vaken ett par timmar till.
SKa försöka få i mig något och sen ska jag möta upp elin och gå till ica och sen hjälpa henne med att skriva ut lite papper.
Imorn när eliott kommer hem efter skolan ska jag åka med Lillian och handla en massa mat :)
Har en del hemma men alltid fattas något, har du korv så fattas pasta t.ex. Så måste fylla på lite nu igen :)
Blir att bara vara hemma imorn och ta de lugnt, eliott hade tydligen inte mått bra inatt stackarn :(
Så ska bara vara hemma med honom imorn och sen helgen.
Sarah ville ses på lördag så får se vad vi hittar på sen på söndag kväll kommer Sofia och ska titta på Johan Falk tillsammans.

Saknar mitt charmtroll massormassor! :( <3
Lillian mmsar ett par bilder på honom så söt, precis nyss hade han tydligen tagit på sig skor och mössa oh ställt sig vid dörren han var beredd på att gå ut nu :) Mamma älskling.


Du är de bästa som finns hjärtat! <3
Mammas underbara och fina älskling.


Måndag och skolan.

Är i skolan nu, håller på med ett grupparbete men är redan klar så tänkte skriva lite här :P
Elin och micke skulle på inskolningsmöte imorse på dagiset så jonathan och eliott kunde åka med dem medans jag var hemma med elvira :) gick jätte bra så duktig tjejja så bara mysigt att ha henne.
När de var klara så åkte jag och jonathan med dem till stan eftersom jag skulle till skolan.
Ska möta upp elin nu på lunchen och äta med henne sen blir de metodövningar på birgitta skolan, ska bli intressant. Ska lära oss att tvätta varandra och sprita händerna och kunna bädda sängarna.
Efter skolan blir det att hämta eliott sen blir de att åka hem och handla, lagat mat och sen PLUGGA hela kvällen!!
Är strax klar me anorexia inlämningen också ska skriva det sista ikväll sen plugga på medicinisk grundkurs och sen psykolig, psykologin är inte så svår så de ska jag allt klara hoppas jag.

Ne nu ska jag gå på lunch men vi höres.


Hahaha!

Haha herregud säger jag bara! Tror du jag vill vara där du är? Ne du jag skulle inte tro de, lev du ditt liv så lever jag mitt liv! Jag bryr mig inte om dig eller din kille ni förtjänar varandra!
Jag är så lycklig att jag kan lita på min kille, att han inte går bakom ryggen på mig eller skickar en del sms som man brukar skicka till sin flickvän och inte till andra tjejer.
Min kille vill vara med mig och älskar mig!
Om du är så lycklig och inte känner dig hotad varför håller du på för? Lev du ditt liv istället.
O om du är så häftig som du påstår så sluta att komentera anonymt för jag vet ju vem du är, stå för vad du säger istället!


Massa bilder!

Här kommer den del bilder från den senaste veckan :)



Mammas älskling.

    


 


Min älskade mamma!

Detta inlägg är till min mamma som jag älskar så oerhört mycket!
Du är den bästa mamman som finns! <3
Du ställer alltid upp för mig, finns alltid där. Du är den enda som verkligen förstår mig!
Du är bäst mamma!
Du lyssnar alltid på mig och med dig kan jag gråta, skrika och skratta.
Glöm aldrig mamma att jag älskar dig och du är den bästa som finns!
Bättre mamma kan man inte ha!







Torsdag kväll.

Jahopp då var det torsdag igen och snart helg igen då :)
Herregud vad veckorna går fort nu förtiden :) Men de är bara skönt de, skönt att vara ledig.
Skolan gick bra idag, hade lång dag mellan 8.15-14.30

Usch haft ont i magen hela dagen, känner en viss oro i kroppen men ska inte stressa upp mig utan försöka ta de lungt, ska ringa barnmorskan imorn på morronen och prata lite med henne.
En tjej i min klass är gravid i vecka 22 och haft väldigt ont i magen på senaste tiden, stressat mycket och vi bär ju mkt tunga väskor med många böcker i (har ej skåp i skolan) så hon hade fått akut tid till läkaren för om hon fortsätter såhär och inte är hemma och tar de lugnt så är de dags för henne snart att föda och när jag hörde detta blir jag orolig både för henne men även för mig.. Jag stressar ju minst lika mycket om inte värre, det är ju något hela tiden, efter skolan är de eliott och sen fixa hemma och med mat sen tvn en stund och sen skolarbete slappnar nog inte av tillräckligt mycket så måste försöka ta de ännu lugnare, ska ringa till barnmorskan imorn och sedan prata med skolan på måndag så får vi se vad min barnmorska säger.
Kanske kan ta en dag ledigt iveckan för hemma studier eller något..
Även hur jag ska göra med praktiken för den drar igång om 6 veckor..

Nästa vecka är det ju hur mycket som helst i skolan 2 prov och 2 inlämningar och sen en redovisning och allt är ju just på onsdag och torsdag men de får jag klara :) Men har så höga krav på mig redan eftersom det redan går bra i skolan..

Haha läste en blogg igår stackars människa säger jag bara.. Hon vet verkligen inte vad hon pratar om.. Om hon bara visste vad hennes kille sa om henne bakom ryggen.. haha. Tror jag inte hon skulle vara så lycklig längre eller vad han har gjort mot henne.. Haha ja du lilla patetiska människa man kan ju inget annat än att skratta åt dig och tycka synd om dig.. haha.. De finns ju fler i min närhet som vet va din kille har sagt och gjort!

Johanna var här en stund förut, hon skulle på sminkparty hos en klasskompis som bor vid mej så hon kom hit en stund, hann locka håret sen gick hon igen.:P
Men träffar henne imorn igen och då ska vi ses längre, ska äta tillsammans och kolla på let´s dance..
Om en stund kommer Sofia hit på fika :) Snacka lite skit. Sen hoppas jag jonathan är snäll och nattar eliott så jag kan få plugga då :) Börja skriva på en inlämning förut tänkte ha de klart ikväll :)

Ne nu kommer sofia strax så ska titta på tv så länge med eliott är ju bolibompa :D
Men jag skriver kanske senare när jag gör mitt arbete annars så skriver jag imorn.


2prov+2inlämningar!

Skola idag igen 8.15-14.30. Första lektionen kolla vi på film såg en svensk dokumentär som hette hästmannen seg film men kan bli intressant att skriva om :) Ska göra en inlämning tills på onsdag.
Hade håltimma som vanligt mellan 10-12.45 så åkte hem, satt vid datorn och sen åt jag sen var det bara tillbaka till skolan och ha data, mitt i lektionen började brandlarmet att tjuta var ju bara övning :P
Efter skolan åkte jag och hämtade eliott på dagis, alltid lika glad att se mamma :)
Går bättre och bättre nu för honom på dagis.
Blev ica efter dagis handlade lite och sen hem för att fixa med maten :)
Sitter här nu men ska snart sätta mig framför datorn där jonathan och eliott sitter.
Ska över till elin vid 8 tiden för att kolla på andra avenyn som vanligt :D
Imorn blir de skola som vanligt, pratade med läraren i MGK och hon ville att jag skulle skriva provet på onsdag om en vecka så nästa vecka har jag ett prov och en inlämning på onsdag och sedan ett prov och en inlämning på torsdag, så ihelgen och resten av denna vecka och hela nästa vecka blir att PLUGGA!
Måste få bra på proven och på inlämningarna :D

Tv nu men vi hörs.




MVG :)

Kändes riktigt skönt att vara tillbaka i skolan, har faktiskt saknat klassen o lärarna :P
Gick jätte bra i skolan idag, redovisningen gick jätte bra, fick bra beröm av läraren.
Sen fick jag tillbaka ett arbete i vård och omsorg och jag fick MVG :)
Är jätte glad för den uppgiften var svår så hade förväntat mig ett G bara så nu ska jag satsa på ett MVG i slutbetyg :) Även i psykologi, ska ju ha prov på torsdag nästa vecka igen och de är inte så svårt så ska satsa allt denna gången :)
Efter skolan blev de att åka hem slutade vid 4, när jag kom hem låg eliott på soffan och sov, sov nästan i två timmar men han vaknade pigg halv 8 imorse så kanske inte så konstigt om han var trött.
Har precis ätit blev falukorv och makaroner, var riktigt gott var länge sen vi åt de :)
Blir att fixa lite här hemma, måste bädda rent och sen plugga till provet på torsdag.
Men är glad om jag får G eftersom det är mediciniskgrundkurs och inte mitt favoritämne :P
Imorn är en skön dag i skolan så ska plugga mycket i skolan imorn med :) har ju en håltimma som alltid på onsdagar så ska passa på att plugga då :)
Ne nu blir de att fixa här hemma :)



Psykologiredovisning.

Äntligen är jag klar med mitt arbete som jag ska redovisa imorn i psykologi, det är jag och två tjejer till som ska redovisa om anorexia och jag skrev om samhällets ideal och sedan lite fakta om anorexia, så hoppas de blir bra får ju inte blir för mkt eller för lite :)

Precis innan jonathan kom hem från jobbet så somnade jag och eliott i soffan en timma, riktigt skönt var det :) sedan var de bara att gå upp och fräscha till dig för att gå över till elin, micke och elvira på taco :)
Riktigt gott var det, mums. De blev även fika, elin hemmabakade bullar riktigt gott :)
När vi kom hem igen satte jag mej med arbetet så nu är jag äntligen klar :) så imorn och onsdag blir det att plugga till mgk provet för att nästa vecka blir de psykologi prov och inlämning i msk och psykologi :)
så de blir fullt upp ihelgen att plugga men de känns skönt det med så man har något att göra :)

Ne nu blir de tv en stund innan det är dags att somna, måste vara pigg och fräsch imorn :)
God natt och sov gott alla så hörs vi kanske imorn :D




Elvira plutten som vi även kallar för grodan, hon är sötare än en groda men påminer om en sådan :) <3


Måndag-sista hemmadagen!

Jahopp då var de måndag igen, en ny vecka med nya förutsättningar!
Är som sagt hemma idag med eliott men idag får de vara sista dagen för mig! Ringde till dagis imorse och då sa de att de går en del infektioner där så eliott lär ju inte bli sämre av att vara där. Så imorn kommer antingen mamma och tar honom eller så får han gå på dagis. För jag ska till skolan iallafall.
Har ju redovisning imorn.
Idag har de bara blivit lugnt än så länge diskat och dammsugit och plockat lite här hemma. Ska strax hoppa in i duschen känner att de behövs efter helgen :P
Har blivit överbjuden till elin och micke idag på taco :) de ska bli mums :)
Ska även plugga idag riktigt ordentliget måste även skriva klart till min redovisning imorn :)
ska även se om eliott vill sova lunch snart, vakna iförsej vid 9 imorse så han borde nog somna nu vid ett tiden :)
då får jag passa på att plugga.




Älskar min son så himla mycket, du är de bästa som har hänt mamma!
Min kärlek till dig är obeskrivlig <3


Digitalkamera :)

Japp efter maten messa elin och fråga om jag skulle med till ica maxi och de ville jag ju såklart ville kolla om kameran fanns kvar och den gjorde det, så nu ar vi äntligen en digitalkamera :)
Känns jätte skönt ta en massa kort på eliott, dokumentera min graviditet och sen födseln och sommaren 2010!
Ska bli så himla skönt med körkort till sommaren, tycker det är tråkigt och jobbigt att behöva åka med allla andra och fråga alla andra om de ska åka och handla eller om de kan åka för att man behöver så de kommer kännas underbart :) Bara en bil som fattas sen, men de tar vi lite senare :)

Förstår mig inte på vissa människor som ljuger för sina vänner? Varför kan man bara inte säga som det är?
Herregud säger jag bara, vissa människor alltså! Kan ju inget annat än att tycka synd om dem!

plopp och mjök är mi favorit just nu! Skulle kunna äta det flera ggr om dagen :)
När jag vänta eliott hade jag beroende av stark mat denna gång kanske de är just plopp med mjölk:P Men de är gott men även fast man är gravid så får man tänka lite på vikten :P haha. Behöver ju inte gå upp en massa extra kilon bara för att man äter en massa godis och onyttigt, de får vara i lagom mängd :)
Med eliott gick jag upp 8-10 kg de va hans vikt och lite till bara :)
Så denna gång får vi se.
mysigt att vara gravid <3
Ska på ultraljud den 8 april igen har vi tur då kanske vi får veta om de är en pojke eller flicka.
Imorn går jag in i 4:e månaden :)
Nu blir de söndagsmys med familjen.


Söndag.

Hade riktigt kul igår :D tack tjejer <3 Kändes skönt att höra att de andra hade också haft kul speciellt elin :) De behövde hon. Kvällen började som sagt hos mej, jag och elin lagade varm smörgåstårta med sallad till :) Elin kom vid 4 tiden och och johanna och sofia kom vid 6 tiden och då åt vi. Efter de begav vi oss mot vardagsrummet, åt snacks, lyssna på musik och snacka skit och de drack, jag drack alkoholfri öl, riktigt gott faktiskt smaka precis som vanlig öl :P haha. Vid halv 11 tiden begav vi oss mot stan bestämde oss för att gå in på platens, först var de ju inte så mycket folk men vid 12 tiden va de en massa, trevligt. Drack vatten ute igår :P haha. Va ändå kul att gå ut nykter och kolla på allt folk och se hur de beter sig sen fick ju både sofia och elin i sig en del så va ju tur att någon va nykter som kunde ta hand om dem :) Johanna va alltid lika rolig som vanligt igår :P haha.
Blev att köpa med oss mat hem efter platens hade tänkt att äta på stan men blev att ta med :) Hade även en rolig tripp i bilen med micke, elin, sofia och sofias kompis anna :)
Idag när man vaknade upp kände man sig ändå bakfull även fast man inte drack en droppe igår men antagligen är de för att de va hög musik och vi va ju ändå ute till kvart i 3 så man är väl seg :P haha.
Låg i sängen och kollade på luftslottet som sprängdes riktigt bra film :D
Sen kom fisen hem från tante lillian, blev alltid lika ledsen över att se oss för att han blir så glad. men allt hade gått bra och det är huvudsaken :)
Vi tog en promenad med eliott till ica och stor och duktig han är så går han hela vägen till berga cenrum :)
är hemma nu och bara tar de lugnt, ska ev med elin och micke till ica maxo och handla lite ska även löpa en digital kamera :) är så trött på att inte ha någon egen så bilder från igår kommer så fort jag har fått dem av elin och johanna :)
Blir att vara hemma imorn sista dagen med eliott, han är fortfarande lite snorig och hostig och jag känner mej värre i näsan idag :(
Men på tisdag blir de skolan igen ska ha redovisning då i psykologi.
lördagen den 20 mars kl 11 ska jag och lillian gå på handledarkurs, sen ska jag börja köra med henne :) målet är att ha körkortet till sommaren. så håll tummarna nu :D









Ne nu blir de att fixa här hemma diska och så :)
Men vi hörs ta hand om er!


Lördag och solen lyser :)

Så underbart att vakna upp denna dag, det är lördag, solen lyser o ikväll kommer 3 av mina favoriter tjejer hit :) Denna dag kan inte bli bättre.
Precis ätit frukost med eliott, han tittar på barntv nu. Ska diska och sedan duscha sen ska vi göra oss iordning för att gå ut och gå i detta underbara väder :) Ska till ica en sväng.
Sedan vid kl 2 kommer lillian och hämtar eliott, hon ska ha honom till imorn, skönt för honom att få komma på semester men även skönt för mig, ska storstäda, plugga och sova medans han är hos henne :) Han kommer hem imorn igen.
Ne nu ska jag diska så vi kommer ut någongång :)
Ikväll kommer bli en trevlig och underbar kväll med flickorna :D
Bilder kommer imorn :D
Ha en bra helg alla. Pusss på er


Torsdagkväll.

Jahopp nu var det redan torsdag och de börjar bli kväll :)
Hade tur igår att Lillian kunde komma och ta eliott så jag fick åka till skolan och vara med på studiebesöket på corren och sedan möta upp mamma på stan. Titta lite i några i affärer sen gick vi till M´c donalds och köpte med oss mat hem till mig,mamma och eliott :) Lillian skulle ner till stan och möta upp en gammalarbets kamrat på en lunch. Studiebesöket var inget speciellt tycker jag inte men lite intressant var det allt :)
På kvällen igår blev de att gå över till elin och äta varma minibaguetter med ost och cola till de, riktigt gott med varma baguetter :) Idag var jag i skolan mellan 10.15-12.00 hade psykologi, ska ha gruppredovisning på tisdag så var tvungna att gå igenom vem som skulle skriva om vad, vi ska nämligen skriva om anorexia som jag tycker är väldigt intressant men också ett lätt ämne att skriva om. Har suttit och skrivit en del skolarbeten nu vid datorn, skulle skicka in ett fall som vi arbeta om i grupp och på tisdag är de som sagt gruppredovisning o psykologi och på måndag ska jag försöka att skriva prov i mediciniskgrundkurs som jag missade i måndags. Så ihelgen ska jag PLUGGA!! Skulle även ha haft psykologiprov om en vecka men vi sköt fram de till den 18 mars men samma dag ska vi lämna in ett arbete i psykologi för de är de sista vi gör för sen har vi läst den kursen klart.. Skönt att vi flytta fram provet för måste fokusera mig på provet på måndag för fick höra att det var inte lätt men nu vet jag vad jag ska plugga extra på iallafall :)

Min älskade lilla plutt är dålig :( ska till läkaren imorn vid kl 10 så får vi se va de säger, hoppas de ger mig någon ny medicin någon som hjälper för de han fick i fredags hjälper då inte iallafall men de har säkert med att han fick två sprutor i måndags också, kroppen har nog en del att ta hand om nu, men som sagt får se vad de har att säga imorn :) Så imorn ska jag vara hemma från skolan igen men de gör inget, vill ju att plutten ska bli frisk :)
Ne nu ska de fixas mat här hemma :)
Pussss så lääänge


Sjukdomar :(

Ja igår blev de ingen skola eller prov för mig :( Fick vara hemma med eliott, vi båda låg och hosta hela natten och mådde skit.. :( vakna av att eliott hosta till han kräktes så han skulle verkligen inte til dagis och detsamma för mig så va bara hemma igår, va även på Bvc där plutten fick 2 olika sprutor, ett vaccin i benet som de vanliga de brukar få och sen en i armen bara för att hans pappa är fran thailand. Usch stackarn skrek och var jätte ledsen :( svårt att hålla honom i knät och försöka lugna honom när jag själv ville gråta.. :(
Idag var vi också hemma, min förkylning sitter fortfarande i och eliott har haft lite feber inatt och inte sovit ordentligt. Så elin och elvira har varit här på fika så ska strax börja med maten de blir mitt hemmagjorda och goda potatismos med fiskpinnar :) Va länge sen och det är riktigt gott.
Imorn blir de skola för mig igen, Lillian kommer hit och tar eliott ett par timmar, ska på studiebesök på corren imorn mellan 8.30-12.30 så måste verkligen gå annars missar man så himla mycket. Inte för att jag vet vad corren har med min undersköterska utbildning att göra men de blir nog intressant :) Blir nog även att träffa mamma imorn hon skulle in till Us så då får man passa på :) Sen på kvällen blir de såklart andra avenyn med Elin. Har längtat nu när de har varit uppehåll i 2 veckor.

Ne nu ska jag vara duktig och laga mat :) ska lägga upp lite bilder från när vi va på bus i söndags :)





RSS 2.0