Tisdag kväll.

Varit en lång dag i skolan, gick mellan 8.15-16.15 men hade en lååång lunch på ca 3 timmar så de blev att åka hem till Elin och äta varm smörgåstårta. Blev även att beställa de sista böckerna på nätet så nu väntar jag bara på att de ska komma. Usch det är inte billigt att plugga är verkligen glad att man får csn, 4 böcker kostade ca 1500 kr. usch va mkt pengar :(

Efter skolan blev en liten promenad hem till johanna så sitter just nu hemma hos henne, vi drack te och åt choklad :) muums. Just nu målar hon naglarna och jag sitter här o snokar runt. haha. Ska nog försöka få i oss lite kvällsmat sen ska jag åka hem. Jonathan lämnade och hämtade eliott på dagis idag så han slapp en lång dag. Skönt för honom.

Går ju inte så bra att lämna honom på dagis, hinner bara innanför grinden så förstår han att de är dags och lämna honom så redan då börjar han gråta och blir helt hysterisk :( Usch de gör så ont i mitt hjärta när han är så ledsen men de är ju som fröknarna säger han lugnar alltid ner sig efter ca 5 min och då leker han för fullt och skrattar och har kul. Men sen när man kommer för att hämta honom då blir han så ledsen när han ser oss fast då är de ju av lycka. Men de kommer nog att gå bättre med tiden och man måste ju gå man har ju skolan som väntar på en och man vet ju att de blir bättre efter en liten stund.

Haha jag och johanna har lika roligt tsm, skrattar så man får ont i magen.
Älskar dig gumman så himla mkt, du är guldvärd, finns alltid här för dig <3

Just de är de någon som vill köpa en annans så ligger de en i johannas kök med en prislapp på där de står 12,33 kr. Hahahahaha.

 

Gammal bild på mig och johanna eller typ en månad kanske :P


Eliott plutten och fadder johanna igår när vi va hemma hos mej och fika o så :)
Söööööötnosar :) <3


Snyggaste!



Snyggaste killen jag vet på denna jord iallafall! Kan inte sluta sitta och titta på honom. Man blir ju som en hund bara sitter och dreglar när man ser honom. Snyggaste snyggingen :)


Helgen är nu över :(

Ja det är redan söndag idag så snart va denna helg också över, men har haft en jätte mysig och skön helg ute hos mamma på landet :) Är nu precis nyduschad, ska strax göra mig iordning sen är de dags för mat och sedan åker vi på kalas i mjölby för att senare åka och handla lite och sen äntligen hem :) borta bra men hemma bäst som man säger.

Är inte pirrig i magen än men de kommer att komma imorn precis innan jag ska gå in till lektionsalen, men längtar så oerhört efter detta. De känns så himla rätt och så himla skönt att äntligen veta vad man ska göra med livet. När folk undrar vad man gör kommer de kännas så skönt att kunna säga att jag studerar till undersköterska.

Bestämde en sak igår kväll med elin och sabbie gällande den 5 februari, längtar som tusan! :) Man behöver att få gå och längta ibland, måste ha något att se fram emot.

Tänker på dig..
Tror jag vet vad jag vill nu, jag känner att det är dig jag vill ha.

Förändringar.

Känner att de behövs förändringar i mitt liv och nu är det på gång :)
I måndags fick jag brev hem från linköpings kommun tänkte inte så mkt på de utan tänkte de är säkert från dagis till eliott men när jag öppnade de så bara skrek jag rakt ut, mamam stod i vardagsrummet och frågade va de va med mej och jag sa " JAG KOM IN PÅ BIRGITTA VUX, JAG SKA BÖRJA PLUGGA!" Shiit va glad jag blev, äntligen! De känns helt underbart, detta är ju verkligen va jag vill.
Så nu blir de förändringar i mitt liv och de behöver jag verkliigen!
Hela denna vecka har jag varit på dagis med eliott, allt har gått jätte bra och han tycker det är kul :) Fick lämna honom en timma själv igår så på måndag lämnar jag honom halv 9 och hämtar honom tjugo över elva. Kommer nog att gå jätte bra, visste kommer han att vara ledsen i början men de lugnar ner sig sen de vet jag.
Har upprop på skolan på måndag kl 1 så som tur är så har jag mamma så kommer in och tar eliott så länge.
Har studiedag på tisdag men även då ska eliott vara på dagis på förmiddagen. Hoppas på att jag får scehma i skolan på måndag å jag kan sätta upp dagis tider så jag vet hur mkt hjälp jag kanske behöver annars av mamma :) tur att jag har henne. hehe.

Allt känns så himla bra just nu med dagis och sen att jag ska börja plugga :)

Är ute hos mamma i helgen, tänkte får passa på nu innan skolan börjar, sen kommer jag nog bara att vilja vara hemma och sen blir de nog ganska mycket att plugga. Eliott ligger och vilar just nu och om en timma ungefär ska jag börja med maten, idag ska jag bjuda mamma och tommy på mat :)


Jag sitter och tänker och grubblar hela tiden, jag går och tänker. Jag försöker känna efter..
Jag tror att jag äntligen vet va jag vill.. de har funnits där hela tiden men jag har inte sett de..
De är nog detta jag vill.. Men frågan är om du vill?
Ska de vara såhär? Ska de vara vi eller ska de inte?
Va gör jag om inte du vill? skakar av mig detta och går vidare?
Jag vill jag vill jag vill jag vill!!


Förstår mig inte på vissa människor, hur kan ni hålla på såhär? Hur kan ni titta i spegeln utan att må dåligt?
Ni leker med folks hjärtan som om de skulle vara okrosstbart..
Kom inte hit och prata kärlek när ni håller på som ni gör..


Min älskade son som blivit så stor. Går på dagis och allt. Herregud vad tiden går fort :(
Kändes som de inte va länge sen du låg i mammas mage.
Älskar dig eliott, du är de bästa som finns, mammas älskling! <3






.........

Jag mår bra men samtidigt dåligt..
Jag är stark men ändå svag.
Allt är bara upp och ner, är sårad, ledsen, tom i kroppen och tom i hjärtat.
Vet inte vad jag ska säga. Vet inte vad jag ska tycka eller tänka.
Vill finnas där men ändå inte..
Tårarna rinner längs med mina kinder..
Jag blir galen av att bara sitta här och vänta, vad väntar jag på?
Väntar jag på dig? Är du den rätta för mig?  Ska de vara du & jag?
Jag kanske bara ska leva mitt liv utan dig, utan någonannan, slippa alla problem, alla känslor.
Alla funderingar.
Ne nu skiter jag i detta, jag skiter i allt, jag skiter i er. Lev era liv så lever jag mitt.
Kom inte till mig om erat snack om känslor hit och dit.
Jag vill älska, vill bli älskad. Vara lycklig.



Dålig uppdatering igen!

Har förtillfället ingen dator hemma därför min dåliga uppdatering. Sitter hemma hos mamma just nu, alla sover förutom jag, ska bara uppdatera sen ska jag oxå soooova.
Ska även lägga upp lite bilder från juldagen,nyårsafton och sabbies och elins fest i lördags :)
Hade en jätte trevlig nyår med sabbie,elin,elvira och eliott hemma hos mej :) Blev middag och efterrätt och sen bara tjocka oss framför tv med chips och läsk :) Vid 12-slaget blev de faktiskt en cider på balkongen och tända lite tomtebloss. Elvira stackarn blev så rädd så elin fick sitta inne med henne medans eliott stod själv på balkongen och bara skrattade.

Haft lugna dagar, bara varit hemma med eliott och fixat hemma och sen umgåtts med mina nära och kära. Eliott har ju även fått vara ute lite hos mormor och åkt pulka och lekt med hunden som han tkr så mycket om :)

I lördags som sagt så hade elin och sabbie fest hos elin eftersom elin fyllde 19 den 18 december och sabbie fyllde 20 i lördags :) Hade jätte trevligt, blev även krogen till slut. Hände en hel del som man bara skrattar åt nu i efterhand de sades en hel del i lördags oxå. haha nämner inget här. Utan både sabbie och elin vet vad jag menar :)

Är som sagt ute hos mamma nu, blir att åka hem imorn igen. Ska ha tacokväll hemma hos mej på onsdag med elin,elvira,micke,sabbie och eliott och ev johanna :) Ska bli riktigt trevligt. annars denna vecka blir lugn, eliott börjar ju på dagis på tisdag :) kan inte fatta att tiden går så himla fort, min lilla pojke är helt plötsligt stor och ska gå på dagis, usch börjar nästan gråta bara jag tänker på de. Så jag ska på inskolning själv på måndag mellan 15-15.45 medans eliott är hemma med mormor.

Hoppas även jag kommer in på Moa eller Birgitta skolan, hoppas de ringer nästa vecka och säger att jag kommer in :) De är ju verkligen detta jag vill, jag vill inte jobba men jag vill absolut inte heller gå hemma om dagarna och inte göra något :(

Ne nu blir de lite roliga bilder :)


Sara och natta på juldagen :)



Elin och Sabbie på Nyårsafton :)


Jag på nyårsafton.


Eliiott plutten på balkongen vid 12-slaget. <3


Angelica hos elin :)


Födelsedags barnen :) <3


RSS 2.0