Onsdag morron.

Igår när vi vakna stod solen högt upp på himlen och inte ett enda moln så vi bestämde oss för att ta en promenad mot stan senare när vi hade gjort oss iordning och styrt här "hemma". Hade varit underbart väder igår om de inte hade blåst sådant. Köpte 3 nalle phu tavlor igår till eliott som jag ska sätta upp i hans rum sen, jätte söta :) (Bilder kommer så fort kameran är laddad). Köpte även en tjock stickad cardigan till mig själv på Gina TRicot, så könt att ha på sig nu när de blåser och börjar bli riktigt kallt ute. Usch nu är de verkligen höst ute :(
Blev även en pastasallad till lunch på fräcka frökens igår och senare kom Jonathan över för att hälsa på oss så då blev de en blåbärspaj med vaniljsås på fräcka frökens :)
Väl "hemma" igen blev de bara att ta de lugnt, eftersom eliott inte hade sovit så mycket på dagen så somnade han tidigt på kvällen, redan vid halv 8 :) Blev att kolla på Idol och Andra Avenyn och Jonathan lagade god mat till mig och Lillian :)

Idag blir de att bara vara här "hemma" och ta de lugnt, ska tvätta och dammsuga, blir även en lite tripp till City Gross.

På fredag ska jag åka över till Linköping ett par timmar, ska på möte och sen tänkte jag åka hem en stund och se hur det går för dem där hemma :)

Glömt att skriva att min mamma och hennes kille åkte till Turkiet förra fredagen och kommer hem nu på fredag, ringer varje dag och berättar att det är över 30 grader varmt och sol :) Skönt för dem, skulle inte va fel att åka utomlands eller att sommaren kom tillbaka hit igen.

Som sagt nya bilder kommer upp så fort kameran är färdigladdad :)

Lillfisen är bara 1 vecka gammal på denna bild :) <3

Ha de så bra alla så hörs vi ikväll igen :)


Måndags kväll.

I fredags blev de som sagt stan med Angelica och köpte lite, klänningen från Vero Moda och lite saker till Eliott :)
Blev en promenad både ner till stan och hem från stan, känns skönt att röra på sig :D
Efter stan blev de bara att vara hemma och slappa med pizza och film.

I lördags kom Lillian vid 12 tiden och hämtade Eliott och då hängde jag på ner till stan för att träffa johanna. Köpte lite smink och sen lite hår acessoarer :) Blev sen att stressa hem eftersom Frida skulle komma till mig för att senare dra till hockeymatchen, bra gjort av LHC att vinna mot Färjestad med 3-2. Efter hockeyn blev de att gå till Johanna och byta kläder och fortsätta att dricka lite för att senare under kvällen bege oss mot stan. Blev en trevlig kväll med trevligt folk på harrys :)

Igår blev de att först sova ut och sen fixa de sista i lägenheten men fick springa till sängen lite då o då, kände att man inte mådde som man skulle :P men man får skylla sig själv. haha.

Så idag åkte jag till Lillian och Eliott i Norrköping och ska vra här nu tills de blir klara hemma hos mej :) Trodde jag skulle få komma hem till helgen men tyvärr blir de ngo inte så då målaren sa att taket håller på att spricka så de måste fixa det också men de va ju tur att han såg de så vi inte sitter där sen när de är klara och hela taket rasar in :P

Så idag när jag kom hit vid 11 tiden så fixa sej eliott och lillian så blev de att åka ut till Ingelsta (som tornby området) köpte lite till Eliott fran babyland och sen blev de en jätte fin topp till mig från Gina coh så fick eliott 2 par mjukisbyxor, en body och en tröja av Lillian och sen ett par skor som går högre upp bakom hälen, lite dyrare skor men de kanske får honom att börja gå nu :) Vi åt även mat där och handlade lite mat på maxi. Efter allt detta blev de bara att åka hem och ta de lugnt, helt slut i kroppen och huvudet men Lillian va hurtig och åkte iväg och tränade vid 6 tiden. Jag och eliott satt bara framför tv:n och tog de lugnt. 
Eliott va på tooohumör idag så han vägrade att somna, så vid 10 tiden fick jag honom i säng och då slocknade han direkt. 
Ahh min lilla pojke blir så stor och växer så fort, höll honom förut i bara en hand och han gick runt i hela lägenheten med mig utan att vilja sätta sig ner, så himla duktig han är mitt charmtroll :) <3 

Imorn får vi se vad som händer beror på väder och vind här i Peking, just nu är de storm och regnar för fullt här.

Godnatt och sov gott alla // Rebban




Bilder från hela helgen kommer upp så fort jag får över dem till datorn :)


Fredag

Klockan är lite över 10 på morronen, jag har varit vaken sedan 9 tiden medans eliott först vakna vid 7 tden men somnade om till kvart i 8 ungefär så får väl se när de är dags för honom att somna igen då :) Just nu står han inne i min garderob och sliter ur sina egna kläder och mina underkläder, en bikini överdel va tydligen de roligaste för den går han runt med här inne. haha.
Idag kommer angelica och alicia vid halv 1 tiden och då ska vi ta en promenad till stan och sen gå runt och kolla lite, får se va man handlar :)

Va hos elin, micke och elvira igår och tittade på film, idol och bara slappade :) Eliott såg elviras dockvagn som elin har sparat sedan hon va liten så den gick han runt med inne hos dem och körde, de tkt han va jätte roligt tydligen. haha. Köpte ju en lära gå vagn tíll honom nu när han fyllde men den bryr han sig inte om men tydligen en dockvagn va roligare, så tänkte kanske får köpa en så han lär sig att gå det är ju huvudsaken. Han ska ju ändå börja på dagis i januari så skulle va skönt om han kunde gå lite själv för stå kan han jätte stadigt och gå runt om han håller i något det är bara att släppa de också.

Annars idag blir de bara lugnt, ska tvätta och fixa lite här hemma, inte de roligaste men de måste man också göra.
Imorn kan de även bli hockey med Frida, alltid lika trevligt att träffa henne :)

Idag blir Elvira 9 månder, Grattis sötnos.



Ne nu ska jag ta hand om busungen här hemma men vi hörs, ha en underbar och mysig fredag.

Torsdag eftermiddag.

Klockan är nu halv 5 och vi har ätit för en stund sen, de blev stuvade makaroner med köttbullar :) Även eliott tkt de va jätte gott, de va tur de :) Va på Ica innan med Elin och Elvira och handlade.
Ska över till dem när dem har ätit så kommer bara att vara där resten av dagen och slappa :)

Imorn blir de att gå på stan med Angelica och lilla Alicia. Ska köpa en vinteroverall till eliott från polarn och pyret, ska även köa en jätte fin klänning till mig själv från vero moda, blev kär direkt jag såg den och tänkte att den ska jag bara ha :) En lila siden klänning med knappar. Tänkte även baka pizza här hemma imorn.

På lördag och söndag blir det att städa ur sovrummet och hallen, har redan gjort vardagsrummet så nu de sista kvar, ska försöka få in allt i stora garderoben och i köket :D Ska även då städa undan alla sommar kläder och ta fram höst och vinterkläder. Så kanske blir något att ge bort eller skicka iväg.

På lördag kommer Lillian och hämtar Eliott och har honom ihelgen så jag kan städa undan allt ifred utan att ha en lille busen efter mej :) Så jag åker dit på söndag kväll eller måndag morron och då stannar vi där hela veckan lr beroende på hur lång tid de säger att det kommer att ta. Så på lördag kväll så ska jag till Johanna :)




Här har vi då Elin och Micke och deras underbart söta dotter Elvira som blir 9 månader imorn :)


 Eliott 6 timmar. Eliott & Lillian.     Eliott 11 månader.

 


Torsdag.

Igår blev de först en promenad för mig och eliott till stan för att möta upp Johanna. Vi gick till The Phone House för att höra ang min nya mobil om jag fick lämna tillbaka den och kunde få en ny eftersom den inte funka som den skulle och de va inga problem sa dem för den ska ju självklart funka :)Efter de blev de att gå ett par svängar på stan och titta lite för att senare ta en chailatte på Espresso och såklart en kanelbulle till Eliott :) haha.

Vid 5 tiden bestämde vi oss för att de var nog dags att gå hem nu, så började gå hemåt och då självklart så somnar eliott i vagnen så passade ju bra att även gå en promenad hem. Blev att fixa sig iordning lite hemma för att senare bli upphämtad av Sofia och åka in till stan igen och fika med henne och Linda :) Satte oss på Coffehouse uteservering, de va mysigt och trevligt fast till slut blev de ganska kallt. :P

Idag blir de att bara ta de lugnt med Elin och Elvira :) Blir att gå till ica och handla lite annars skulle vi bara vara hemma och ta de lugnt :)

Eliott, du blir bara större och större och kräver mer och mer :P Men mamma älskar dig mest av allt och alla, du är de bästa som finns. När du föddes gjorde du mamma till en hel människa. Du är de bästa som har hänt mig! <3

1 Oktober är du 13 månader och tänk i Januari börjar du på dagis. tiden går så himla fort. Jag kmr ihåg när jag precis fick Eliott då sa alla "ta vara på tiden, för de går så himla fort". Även fast man gör det så går tiden fort ändå tkr jag. De kändes som de va förra veckan du kom ut i världen, till mamma. Glömmer aldrig känslan när du låg på mammas mage, du va så efterlängtad.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll eller imorn igen :)

Min son Eliott 11 månader, semester i Norge sommaren 2009.


Vilket väder!

Usch vilket väder, idag är en sådan dag man inte vill gå upp, bara dra täcket över huvudet.. Nu är de verkligen höst!! :( Man blir så deprimerad när det är så dåligt väder, man orkar ju inget och blir ändå bara på dåligt humör.

Så vi får se vad som händer idag, kanske blir en sådan dag jag och Eliott bara sitter hemma och inte gör något.
Ikväll är det iallafall Andra Avenyn :D Lääängtar. hehe.
Imorgon ska jag träffa Johanna, va lääänge sen :( du är saknad vännen.
Efter att jag har träffat henne så blir det att träffa Sofia om hon inte måsta jobba så då blir de nog en kaffe med henne oxå.

Anders ringde förut från målerientreprönerna så på måndag morron halv 8 kommer han hit för att hämta en nyckel och sen ska jag säga vilka tapeter jag ska ha och sen på tisdag då börjar han med lägenheten! :D Ääääntligen säger jag bara, har ju väntat läääänge nu.
Ska bli så himla kul att få göra iordning allt sen när de är klara, älskar att inreda.

Nee nu vill Eliott ha min uppmärksamhet, skriver kanske ikväll igen eller imorgon.
Ha en underbar höstdag idag :)


Dålig uppdatering :(

Har inte haft tillgång till dator på ca 2 veckor så varit en dålig uppdatering här..
Sitter iaf hemma just nu, varit nere på stan idag med Elin och Elvira. Va tvungen att gå in på försäkringskassan och fixa lite papper och så, sen blev de en fika på Mocca inne på Filbyter och efter de lite shopping :)
Ska strax börja med maten, idag blir de mitt egna potatismos och fiskopinnar, Eliott tkr så mkt om mitt potatismos :)
Imorn blir de lugnt, blir nog en tripp till Frida i M-torp på eftermiddagen.
Ihelgen som va nu blev en ganska lugn helg, i fredags blev de Norrköping med Elin,Micke och Elvia så blev en del shopping och fick en ny mobil :D De behövdes verkligen. På kvällen blev de idol hos Elin.
I lördags kom mamma, pappa och bröderna på fika och på eftermiddagen kom Angelica med underbara lilla Alicia så blev en lååång promenad och sen taco här hemma.
Igår blev de stan en stund, handla mat och lite sen bara vara hemma och slappa.

Veckan tar jag en dag i taget eftersom de sa förra måndagen att de skulle komma denna vecka pch tapetsera om här hemma så tar en dag i taget kan ju inte vara här hemma när de gör det så då blir de en "minisemester" för mig och sonen till Norrköping :D Annars blir de att träffa Linda, Sofia och Johanna men även Johanna och Liza från Chili :) Till helgen har jag inga planer utan får se vad som händer.



Åhh jag vill åka utomlands, komma bort från allt lite och bara ha de sköönt :) Sola, bada och äta och dricka gott :D Men de får vi ta nästa år.

Ne nu ska Rebecca vara duktig och börja med maten, kan ev bli en hockeykväll hemma hos Linda ikväll :D





Lägg er inte i mitt liv.

Jag blir så trött på allt detta folk som ska lägga sig i mitt liv, ha en massa åskter om allt. Har ni något att säga så de rakt upp i ansiktet på mig eller va tyst annars!
Varför ska ni bry er om mitt liv?
" Va fan håller hon på med, hon har ju barn o allt, stackars unge att ha henne till mamma o kolla på hur hon ser ut, ser ju fortfarande ut som att hon skulle va 14 år med sitt blonda hår o smink".
Ursäkta att jag vill vara blond och sminka mej även fast jag har barn, jag är både mamma och Rebecca. Ni tycks bara se mig som mamma. Självklart är jag mamma på heltid men när sonen är hos min mamma eller hos min morfar då kanske jag vill göra något än att bara sitta hemma med låst dörr och glo in i väggen, jag har iaf ett liv även när jag inte är med sonen!
Förstår inte varför ni ska lägga er i och ha en massa synpunkter om mitt liv.
Om ni sköter erat liv, så sköter jag mitt jag vet att de blir bäst så..

Jag blev inte gravid av misstag, jag ville ha barn, jag skyddade mig inte heller, att jag fick Eliott är de bästa som har hänt i mitt liv. Han får mig att orka med allt här i livet.
De spelar ingen roll hur gammal man är när man får sitt första barn för de första gången för alla mammor, de spelar ingen roll om du är 16 eller 20 eller 35 man vet inte mer hur det är att få barn bara för att man är 35.
Vissa tkr att jag förstörde mitt liv genom att få barn så tidigt jag säger att mitt liv började när jag fick Eliott.

Men jag är mkt starkare än er så ni kan inte bryta ner mig, visst kan jag sitta här hemma, gråta och må dåligt men de kommer jag aldrig att visa er!

Snart kommer grannarna över med deras underbart söta dotter Elvira som är 8 månader, Elin ska hjälpa mig med håret och så ska vi ha filmmys kväll ikväll här hemma :D 
Va och hämtade mitt nya leg idag uppe hos polisen de va ju verkligen på tiden :P haha.
Nu behöver jag inte oroa mig om att någon ska säga att mitt leg är gammalt och ej giltigt. haha.



RSS 2.0