Så trött på allt.

Jag är så himla trött på alla ursäkter, allt skitsnack. Jag behöver inte sådant i mitt liv.
Varför kan man inte bara vara ärlig och säga saker och ting rakt ut?
Så fort jag är ärlig och berättar saker då passar det inte, kanske jag ska ljuga om mitt liv bara för att passa in i alla andras ögon?
De verkar som att det är fel att ha barn när man är snart 21 år, folk dömer än utifrån det och de förstår jag faktiskt inte.
Jag är samma Rebecca som jag alltid har varit, visst har jag barn, men jag är inte bara mamma, jag är också rebecca som jag också behlver att få vara ibland. Så eftersom ni skiter i mig och bara ringer när de passar er så ska jag göra detsamma!
När alla andra mår så dåligt då ska man finnas där och ställa upp, då passar jag, men när jag mår dåligt eller behöva ses och prata ut då passar de inte, då finns de ingen tid för mig..

Jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska tro, mitt liv är upp och ner just nu, mina känslor är som en berg och dalbana.
Känns som jag vill bara leva mitt liv ensam med min underbara son, Eliott. Vi klarar oss själva och mår bäst själva, varför ska jag behöva sitta här hemma och må dåligt när jag kan må bra?

Eliott, du är den underbaraste lilla varelse på denna jord, mamma kommer alltid att älska dig och finnas här för dig! Du är den enda som aldrig sviker mamma! <33








Norge 2009

Min son Eliott 11 månader, semester i Norge sommaren 2009.

Min son Eliott 11 månader :)




Jag, sommaren 2009 i Norge.

Rebecca (jag) sommaren 2009 i Norge :)














Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0