Måndag...

Det som är så skönt när man är ute hos mamma är att de händer absolut ingenting här hemma. Behöver inte sminka mig eller bry sig om vad man har för kläder på sig, så himla skönt ibland måste jag säga.
Har iaf bakat sockerkaka idag :D
Stackars mamma är ju sjuk så blev att bara sitta här inne idag, annars hade vi gått ut och gått en långpromenad men ingen idé för henne som är sjuk, blir ju bara värre när de blåser halv storm ute.

Kul att när man nattar eliott vid halv 9 tiden så somnar man själv så vaknade när klockan va strax över 10 och heeeela huset sover då.. :( så nu sitter jag här helt ensam, :P haha. Men ska också gå och lägga mig snart igen.
Jag med min vanliga tur så kommer jag också säkert att bli förkyld, har verkligen inget immunförsvar i kroppen räcker att någon bara hostar på mig så blir jag sjuk :(

Imorn blir de nog att åka hem till lägenheten och vädra och städa ur den :) kommer ju att ta sin lilla tid men kommer bli så himla kul när vi ska fixa allt, mamma och tommy ska vara snälla och komma och hjälpa mig med allt :) Sätta ihop nya soffan, sätta ihop eliotts nya säng, sätta upp allt på väggarna igen och så :) Sen nu slutet av månaden och nästa månad kommer jag att vara stamkund på ikea :)
Pratade även med mamma och mormor om min födelsedag så vi bestämde de att vi kommer åka ut då tsm och handla de som jag behöver till lägenheten de sista som kanske fattas då o så får jag de som present :) Förra året fick jag hela köket i present, blev hur fint som helst :)
Har verkligen en bild i huvudet hur lägenheten ska se ut, hur eliotts rum ska se ut, ska nu bara göra det så också..

It´s all about you and me baby...



Åhh mammas lilla plutt, här var du inte gammal, bara 12 timmar :) <3

Helt underbart.

Har haft en helt underbar helg med underbara personer :) Tack alla som var inblandade i min underbara helg :)

Tänker inte skriva för mkt här för man vet aldrig vem som läser ens blogg o vissa ska kanske inte bry sig sådant om vad jag skriver här och inte. Så för allas skull så kommer jag vara ganska hemlighetsfull ;)

Men jag mår jätte bra och känner mig jätte bra i kroppen, visste inte att man kunde känna såhär eller att må såhär bra, känns underbart.

Mitt liv har nu börjat att bli en "cinderella story". O jag vill aldrig att de ska finnas något slut...

Tack för att du finns vid min sida...


Är hemma hos mamma nu ute på vischan :P haha. Kom hit idag från Lillian men åker hem på tisdag igen och ska då storstäda hela lägenheten sen fixa med alla möblerna igen :) ska bli så underbart att få möblera allt igen och inreda, älskar verkligen en lägenhet som är stilren och fräsch och mysig :) Precis så ska min vara men de kommer ta lite tid men sakta men säkert så kommer de att bli så.

Va i lägenheten idag alla rum är nästan klara nu, sovrummet som ska bli Eliotts rum blev precis så som jag hade tänkt mej, tapeterna va helt perfekta. Kommer att ta kort och lägga ut sen så får ni se hur de ser ut.

Ska snart krypa ner i sängen och sova, fick inte mkt sömn inatt så är ganska trött nu, ögonen går i kors :P haha.

Pusss&kram



Eliott på sin födelsedag, fick denna av sin mamma och pappa :)




Mammas älskling påsken 2009.



älskling och fabror sebastian på eliotts 1-årsdag :)

Helg :)


Eliott och "Tante" Lillian. (2009-09.)


Eliott charmtrollet :) (2009-09).

Eliott och Gammelmorfar Örjan :) (2009-09).

Eliott trivs bra i gammelmorfars famn :) (2009-09).

Tante och Eliott, tante är som eliotts andra mamma :) (2009-09).

Nu va de helg igen och va som händer de vet man aldrig ;) Eller jag vet men säger inget här :P haha.
Blir en trevlig helg iaf hoppas jag på :)

Karlar och fruntimmer inget av detta är de lätt att förstå sig på måste jag säga. Vi fruntimmer är ganska duktig på att prata skit om alla karlar som beter sig som svin men hur beter vi oss själva? Vi alla är inte änglar, vi alla har en liten djävul i oss men vissa visar dem och vissa inte.
En person i min närhet berättade om vad hans ex hade gjort mot honom, när han berättade allt för mig kunde jag inte tro mina öron, kan en tjej verkligen bete sig som ett så stort svin? Blev chockad måste jag säga för annars är ju vi duktiga på att klaga på att karlarna beter sig som svin men när han berättade allt för mig då skämdes jag nästan för att vara ett fruntimmer :P Jag är heller ingen ängel men något hjärta har man väl i kroppen hoppas jag?!

Ne nu ska jag fixa mig :)
Ha en bra helg allihopa så hörs vi imorn eller på måndag igen :)


Fredagsmys.

Nu har jag, Lillian och Eliott precis kommit hem från att ha varit på Ingelsta köpcentrum, åt en mjukglass och en bakad potatis med kycklingröra :) mmm de va gott. Sedan blev de att handla in allt på Ica Maxi för fredagsmys ikväll med Taco och idol :)


                                                        Nudel och kycklingsoppa
                                                        som Jonathan lagade iförrgår.


Eliott visar oss hur man dansar på bordet :P Mitt älskade charmtroll :)
Dagarna bara går och går och du blir bara större och större.
Tänk redan i Januari så börjar du på dagis, men de blir skönt för oss båda, jag ska ta tag i att plugga upp betyg och du får lära känna andra barn och leka med andra varje dag :)
Mamma älskar dig mest av allt & alla, du är de bästa som har hänt i mammas liv! <3


Freeeedag :)

Äntligen är det fredag, nu är de slut på veckan och dags för fredagsmys :)

Igår blev de så att elin,micke och elvira kom hit, vi gick på stan och sen blev de en fika :)

Efter ett par timmar så kom även Johanna över till Norrköping och de blev att fortsätta att gå på stan för att senare äta mat, Köpte ett linne på new yorker, en t-shirt på Gina tricot och en tjock stikad tröja :) Senare blev de dags att bege sig hemåt igen, eliott började vägra att sitta still i vagnen och då är de bara att bege sig hemåt igen så han får krypa omkring här hemma.

Haha när vi satt på spårvagnen igår till Lillian så skrattade jag och Johanna så jag trodde jag skulle börja gråta :P haha. Skulle ge eliott välling men han upptäckte att den var för varm så han drog ut den ur munnen o de spruta välling över hela fönstret på spårvagnen, ojjdå. haha.

Bästa komentaren från Johanna igår var mina bruna stävlar som det är päls på, på sidan i brun-svart färg som leopardmönster, johanna kände på pälsen och sa: "de känns som häst, är det en häst du har på skorna?" :P haha fy fan vad jag skratta. haha.

Nu är Lillian duktig och tränar och Eliott leker runt på golvet medans jag sitter här och uppdatterar :) När Lillian är hemma igen blir de att åka ut till Ingelsta området för babyproffsen har 30% utförsäljning på sina saker för de ska tydligen flytta affären så ska ut it och titta, blir även att handla för ikväll blir de fredagsmys med taco :D

Vad som händer annars ihelgen de tar vi imorn och på söndag :)



Eliott charmtroll som blev 13 månader igår :) <3


RSS 2.0