komplicerat.

Det är precis vad livet är komplicerat. Varför ska allt vara lätt när de kan vara svårt istället?
Vill skriva så mkt, vill bara skriva av mig allt men jag orkar inte, vill inte att alla ska läsa och få veta hur allt egentligen ligger till..
Men orkar inte att bära på allt detta heller.. Vill inte, orkar inte.
Det snurrar i mitt huvud, det är som en berg och dalbana allting.
Jag vet vad jag vill, vet vad jag känner
Jag vet inte vad jag vill, vet inte vad jag känner, vet inte vad jag tycker eller tänker..



Nu är julen över för denna gång!

Detta blir nog ett långt inlägg har ju inte uppdaterat på en vecka :P

Förra lördagen blev de som sagt hem till Johanna på god mat och lite öl, hade jätte trevligt :) Måste göras om snart. Vid 12 tiden blev de för mig att gå till stan och möta upp lisa med två tjejkompisar, tänkte bara ta en öl med dem men hamnade på sliver/harrys men hade jätte trevligt :)
Söndagen spenderades bara i sängen och i soffan låg och myste med eliott hela tiden. myspys!
I måndags blev de att storstäda här hemma för att senare leka med Alex, de va länge sen, jätte trevligt, eliott älskade henne och hon älskade eliott så du får komma snart igen och leka :)
Tisdagen blev att gå till stan med elin,eliott,elvira och micke :) de blev lunch på ming palace och sen springa och fixa med de mesta av julklapparna, blev en heldag på stan och på kvällen blev de andra avenyn mys hemma hos elin och dem :)
Onsdagen blev att åka ut till ikea och inhalndla de sista julklapparna usch hatar att springa sista dagen så nu har vi lärt oss något av detta att nästa år blir de att sprara och blrja tidigare :P
Kvällen blev de uppesittarkväll här hemma med elin och dem, bytte julklappar,spelade bingo och bara myste oss :)

Julafton kom mormor och gilbert hit först för de ville kolla hur fint jag hade fått de efter de har tapetserat om och allt :) Efter en stund va de bara att åka ut till mamma och Tommy. Åt hur mkt mat som helst, trodde magen skulle sprängas, men de är ju så himla gott med julmat. mums. Bröderna kom senare för att fira med oss och senare kom deras farmor och far´far för att byta lite julklappar och fika. kom hem vid 10 på kvällen igen. hade en jätte mysig och trevlig jul med familj och släkt, god mat, massa julklappar och kalle anka. Eliott va ju såklart den som fick mest julklappar men det är så de ska vara :) hellre att han får julklappar än jag tänker jag. Fick en massa fint till eliott, de va kläder, utekläder, skor, pulka och en massa leksaker som han nu älskar att leka med.

Igår kom mormor och gilbert,mamma och tommy hit för att äta lite mat och fika medans jag, eliott och jonathan skulle åka och fira jul med hans mamma, pappa, farmor och lillebror, blev julmat och en massa klappar igen :)

Eliott åkte med mamma och tommy hem igår kväll så jag ska åka dit ikväll igen. Blev ju en utekväll igår med sara och till en början natta oxå :) hade jätte trevligt, va här hemma först och sedan vid halv 11 begav vi oss till stan för att gå till 55an och dricka lite och umgås, snacka skit och träffa folk :P Efter en timma ungefär blev de att gå till platens, va till en blrjan tråkigt och inte mkt folk men efter ett tag blev de roligt :) dansa med sara och hade kul :) Hände en hel del igår som jag inte tänker gå in på här men jösses säger jag bara, verkligen triangel drama. Jag kan bara sitta och skratta åt allt. Jag tror vissa personer är inte all för glada idag. haha.

Igår fyllde även söta elvira 1 år så ska till stan om ett tag och köpa present åt henne och sen hem till Elin och fira henne för att senare åka till mamma och mysa ner mig i sofdfan med julmat och eliott :)

Mamma älskar dig så himla mkt eliott, du är de finaste och det underbaraste som finns, du är de bästa som har hänt mamma! <3

har tagit lite bilder jag ska lägga in på datorn hemma så ska jag uppdatera med lite bilder.
Istället nu blir de en julbild på eliott från förra året :)


Lördagsmys!

Gick som sagt över till Elin igår vid halv 9, blev lite sent men jonathan jobbade som sagt. Så kom hem vid halv 12 igen. Men Elin blev glad för de hon fick av oss :) och det är huvudsaken.
Fick ett telefonsamtal igår om att vi skulle va med i tidningen idag så när man vakna va de bara att bege sig till Ica för att köpa corren.

Mamma ringde även imorse och hon och tommy ville komma förbi på en fika så de va bara att springa upp ur sängen o kasta på mej o eliott kläder o i med frukosten :P Men de va trevligt med en liten tidig lördagsfika med lussebullar och chokladbollar :)
Har annars bara varit hemma idag och tagit de lugnt, eliott somna för en stund så passade på att slänga mig i duschen. Ska börja fixa mig om ett tag inför kvällen :)
Eliotts farbror filip kommer och ser till eliott ett par timmar :)

Ska bli så himla mysigt att bara umgås med johanna, sitta och snacka en massa skit, va sååå himla länge sen.
Så ska bli riktigt trevligt.

Usch idag är de kallt kolla nyss på termometern och den visade -12 grader, usch då är det verkligen vinter. Har tänt alla mina ljus här hemma så vi har de mysigt här inne iallafall :)

Ne nu ska jag borsta håret och lite men vi hörs! Ha en bra lördag kväll allesamman!



Avslutar med en riktigt gammalbild på mig och johanna :) <3

Fixat och trixat!

Tog en promenad till stan med eliott förut, mötte upp jonathan och började handla och fixa och trixa till födelsedags barnet. :) Bytte även en tröja till mig själv jag hade köpt. Tänkte på de förut idag jag har typ bara svarta kläder i min garderob så jag måste vara en svart människa. haha.

Fixa mat när vi kom och har fyllt i en massa papper till eliotts dagis som vi skulle ha med oss till inskolningen den 11 januari.
Tar de bara lugnt just nu, jonathan åkte iväg till jobbet ett par timmar men när han har slutat ska vi gå över till Elin och fira henne :)

Ne nu ramla eliott o slog sig å måste trösta honom men vi hörs  :)
Ha en underbar helg alla!


Elin 19 år!

Idag fyller världens bästa granne Elin 19 år! Hurra hurra hurra! <3

Blir att åka till stan lite senare och fixa lite till Elin för att framåt kvällen gå över till henne och fira henne :)
Igår blev de först en fika på stan med Lisa för att senare träffa upp Sofia. Vi bestämdes oss för att baka chokladbollar och sedan titta på bonde söer fru med cola och popcorn :) muuums.
Imorgon blir de lugnt här hemma städa lite och kanse tvätta lite för att senare åka till johanna och äta lite gott och umgås bara hon och jag :) <3 Ska bli trevligt.




Grattis Elin!

Torsdag!

Ja idag var det redan torsdag, så snart är även denna vecka slut. Veckorna går så himla fort nu för tiden.
Är fortfarande förkyld men nu känns de ännu värre, näsan rinner, dunkar i huvudet, svullen i halsen och nyser var 5:e minut. Orkar inte vara ´förkyld längre utan nu får detta gärna gå över en gång för alla.

Sitter här hemma och bara slöar med eliott, han leker för fullt med mitt smink. haha. han har inte fattar än att det är vi tjejer som ska använde de och inte killarna. haha men så söööt. Tittar ut genom fönstret och de snöar än idag men blåser ju svinkallt :( Usch vill inte gå ut idag.

Blir en hellugn dag idag bara vara hemma och mysa.
Sofia kommer ikväll och då blir de bonde söker fru :)

Ne nu vill nog eliott sova lite så ska natta honom och även kanske mig själv :P hehe.

Ha de så bra alla!




Det snöar för fullt.

Jo det kommer nog verkligen att bli en vit jul så som de snöar hela tiden :) Så mysigt med snö, då får man julkänsla. Sitter just nu och lyssnar på julmusik med Eliott, jag sjunger och han dansar och går här inne för fullt.

Började känna inatt att nu är det på gång igen, nyst hela morronen och näsan börjar bli täppt :( detta är ju inte sant, blir aldrig av med denna förkylning. Stackars eliott som fortfarande är snorig, vet inte hur länge han har varit de nu men de är ett bra tag :( .Rinner på stackarn hela tiden, speciellt när han inte kan torka bort de själv utan då får mamma springa efter med en näsduk.

Mamma kommer inte idag heller, hemma hos dem på landet är snö storm, hon kunde knappt gå ut med hunden ringde hon och berätta förut så vi sa att vi ses kanske imorn. Så idag blir de lugnt här hemma, har diskat så ska dammsuga och plocka iordning här hemma nu. Sedan när Jonathan har slutat ska jag gå ner och tvätta lite och sen blir de att gå ut med eliott i snön lite :) leka lite och kanske göra en snögubbe :)
Annars ikväll är de bonde söker fru med elin och familj som gäller <3myspys.

Imorgon som sagt kommer nog mamma annars blir de lugnt, sofia ville ses så hon kommer nog hit och myser framför bonde söker fru som är imorn igen :)
Fredag blir de på dagen att åka till stan och uträtta lite ärenden sen framåt kvällen blir de att gå hem till Elin och fira henne, hon fyller 19 :)

På lördag blir de att åka hem till Johanna framåt kvällen och äta lite mat och dricka lite öl och bara umgås hon o jag, va väldigt länge sen :) ska bli jätte  trevligt och mysigt, annars blir det en lugn helg.
För nästa vecka blir de fullt upp innan jul och allt :)

Ne nu vill eliott mysa lite så ska titta lite på barntv med honom och mysa innan jag dammsuger.
Ha de så bra alla så hörs vi!

Från vår balkong, så mysigt med snö på ljusslingan.




Eliott stora pojken som går helt ensam!



Juligt värre i köket :) Riktig mysig julkänsla.




Även i vardags rummet har jag försökt att få lite julkänsla. Passar ju inte så mycket i vardagsrummet eftersom det är lila men en del saker fick de bli iallafall.






Tisdag

Idag är det tisdag, fortfarande snö ute och snart en vecka kvar till Jul :) Tiden går så himla fort när man verkligen längtar efter något.

Igår blev de som sagt en promenad till stan med Elin och barnen. Handlade lite smink på HM men va även tvungna att gå in på Gina skulle byta en tröja sen måste man ju kolla lite även fast man inte ska handla så mycket inför jul så blir man så himla sugen. Fick även bli en lunch på Thai Cocconut, de satt inte fel kan jag lova, älskar ju stark mat.
Efter stan blev de bara att vara hemma och ta de lugnt, kollade såklart på Ullared. 

Har ringt till Bvc idag så de ska ringa upp mig vid halv 12, hoppas på att jag får en tid dit idag, misstänker att Eliott är laktos intolerant :( Skulle inte förvåna mig då både hans pappa och jag är känsliga mot vanlig mjölk så vi får se vad dem säger. 

Annars idag skulle mamma ha kommit men vi bestämde att de är bättre hon kommer imorn om jag ska iväg till Bvc och sen ska jag även träffa Johanna idag :) Ikväll blir de andra avenyn som vanligt, ett program man absolut inte får missa. 

Såhär ser det ut när eliott sover så sött :) mammas älskling.

 

Även fast festisen är slut så ger han sig inte utan då ska vi äta upp kartongen, busunge :)




Eliott är så duktig nu när han äntligen kan gå :) mamma blir så stolt när du reser dig upp och bara går iväg utan att du tänker över vad du gör. Du är så duktig mammas älskling <3

Ne nu blir de mys framför tvn men vi hörs!

Äntligen snö ute!

Idag är de måndag och en ny vecka med nya förutsättningar.
Igår kom angelica hit med Alicia och Elin med elvira, tänkte ha lite advents fika och barn mys men Alicia va inte glad igår så efter en halv timme fick angelica åka hem igen. Så vi andra bestämde oss för att äta taco igår, muums.

Så himla mysigt med snö ute, nu börjar man få lite jul känsla, äntligen! :)

Just nu sitter jag och Eliott framför datorn helt nyvakna så ska äta frukost och göra oss iordning för en promenad till stan med elin och elvira :) Blir att köpa lite smink bara, julklappar blir de resten av veckan :) Ska inte köpa så många i år, huvudsaken är att Eliott får klappar.

Jag ä så himla sugen, jag spricker snart, jag vill verkligen nu!!!

Hoppas man får höra något iveckan om man kom in eller inte så man vet vad man ska göra i Januari, jag vill verkligen detta, hoppas jag kommer in!

Ne nu blir de barntv och frukost med mitt troll här hemma :)

Pussspuss från oss till er!

Elin!

Vill bara skriva ett litet inlägg till min underbara granne Elin. Vill bara säga att du betyder så himla mycket för mig! Du ställer alltid upp och finns alltid där. Hoppas på evig vänskap. Man har aldrig tråkigt med dig, du får mig alltid att skratta! :)

Tack Elin för att du finns, jag älskar dig!

Dåligt av mej.. :(

Usch här har man inte skrivit på länge, har inte haft tid eller ork men nu ska jag börja skriva igen :)

Sitter hemma en kväll som denna, eliott ligger och vilar lite. Gav mamma sovmorron imorse han väckte mej vid 12 tiden så då fick de bli brunch och sen storstädning här hemma :) Så nu vid 6 tiden orkade han inte längre utan behövde få vila sig lite. Så då tänkte jag passa på att sitta här lite..
Tiden går så himla fort kan inte fatta att redan imorn är de 3:e advent :) Så mysigt med julen men skulle va bättre om de va lite snö ute.

Ska skriva lite kort om allt som hänt den senaste tiden, måndagen den 30 november fyllde jag 21 år. haha inget märkvärdigt men de blev middag och hockey med mamma och hennes sambo Tommy, riktigt trevligt och de blev ännu bättre när LHC vann.
Lördagen efter min födelsedag den 5 december då blev de tjejfest här hemma, vi firade både mig och Sarah som fyllde 20 i tosdag, Grattis hjärtat :) Hade en riktigt trevlig kväll va som sagt här hemma först och sedan blev de La scala, 55an och Sliver/harrys.

Igår blev de att baka lussekatter och pepparkakor med elin och barnen :) Lukta verkligen jul här hemma. Så mysigt att baka själv sen går de lite ibland som man inte har tänkt sig. haha
Blev även såklart att se Idol finalen och tur att de va Erik som vann, höll på honom :)

Den 11 januari så börjar Eliott på dagis, fick plats på bronsåldersgatan bakom netto i Vidingsjö, jätte fina lokaler och trevlig personal. Så de kommer bli något helt nytt både för honom och för mig. Hra ju inte fått veta än om jag kom in på skolan eller inte, har iallafall sökt in ill Moa skolan eller Birgitta skola för att börja läsa till Undersköterska på 3 terminer. Vill verkligen detta, så hoppas jag verkligen kommer in. Känner mig så säker på detta och det är ju va jag vill så håll tummarna :D

Snart är de jul och då blir de firande hemma hos mamma som vanligt men nytt för i år är att mormor och Gilbert kommer upp hit från Göteborg, ska bli så himla kul att äntligen träffa dem igen, har inte träffat dem sen midsommar. Man vill ju åka ner och hälsa på men tiden går så fort så man hinner ju inte. Men nu kommer dem iallafall ska bli underbart :) Så hela julhelgen spenderas ute hos mamma.

Älskar detta kort på Elvira och Eliott så himla söta tsm :)

Ne nu ska jag försöka få mig något innan eliott vaknar för då blir de mys framför tvn :)

RSS 2.0